Van egy 7 és fél hónapos Amstaff szuka kutyám. Korához képes jól fejlett e, vajon fajta tiszta?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 11:23
23/34 A kérdező kommentje:
Z.O.L., olyan megalapozatlan dolgokat írsz itt nekem...egy tapló paraszt vagy!!!
2012. febr. 15. 16:37
24/34 anonim válasza:
szerintem fajtiszta:) egyszeruen gyonyoru !!! :)
25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2012. febr. 17. 15:16
26/34 anonim válasza:
Semmi baj a fülével ,az enyémnek is hasonló , nem kiállitási fület kértem mert nem tetszik ha ugy néz ki mint egy denevér :D
Aki meg okoskodik inkább dobjon a saját kutyájárol képet had lássuk neki mi van .
Nekem tetszik a kutyusod az enyém 8 hónapos kan és 45-46 cm
Ezekkel meg ne foglalkozz tuti nincs ilyen kutyájuk csak okoskodni járnak ide ;)
27/34 anonim válasza:
Tényleg nincs ilyen kutyám és nem is kéne. Nekem menhelyi keverékem van és nem teszek fel róla képet, hiszen eszem ágában sincs dicsekedni vele.
28/34 anonim válasza:
Na de ha nincs ilyen kutyád és nem is szeretnél, mért okoskodsz bele????????????? A kérdező feltett egy egyszerű kérdést ti meg fikázzátok ;)
29/34 anonim válasza:
Pontosan!!!
Ezt rühellem itt a legjobban!! Feltesz egy képet az amstaffjáról és megkérdezi, hogy fajtatiszta-e és idejönnek okoskodni ilyen se.ggfejek akik még az életben nem tartottak ilyen fajtát de még csak nem is tetszik neki de azért osztja az észt, mint valami szakértő!
30/34 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, örülök, hogy vannak még itt intelligens normális emberek :-)
2012. febr. 18. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!