Kisebb kerthez milyen kutya kell? (pl. milyen fajta? ) -szerinted kan vagy szuka?
Kell?? "Kelleni" semmilyen - a kutya nem tartozéka a kertnek.
Nem a kert mérete az elsődleges szempont kutyaválasztásnál, hanem az hogy te mennyire tudod/vagy hajlandó/ kielégíteni az adott fajta igényeit. És persze az is számít hogy neked melyik fajta tetszik.
Az meg hogy milyen nemű legyen - hát komolyan nem értem szerinted milyen összefüggés van a kettő között:D
az csak mellékelve volt:S-csak hogy melyikkel könnyebb bánni...
de én szeretetnék kutyát de nem tudom pontosan milyen kutyusnak való az a körülmény amit mi tudunk neki teremteni:S
És mekkora az a "kisebb kert"?
Milyen elképzeléseid vannak a kutyát illetően?
- miért szeretnél kutyát
- mennyit foglalkoznál vele
- mennyit sétáltatnád
- milyen a temperamentumod
- milyen típusú kutyák tetszenek
- volt már kutyád
stbstbstb
Ha te sem tudod mit szeretnél, én hogyan tudnék tanácsot adni (pláne egy netes mondat alapján)?
hát igazából a nagyméretű kutyák tetszenek, de én azokat nem
tudnám rendesen kezelni:S
de a Beagle,tacsi,törpe tacsi,...stb:)
családi házban lakunk, 4 család egy házban:) van egy nagy kert, és az fel van osztva 4 részre...
hát a sétáltatás-én nem tudom...hát naponta 1x biztosan:S akár 2x is!
inkább szelídebb vagyok, de eddig ahány kutyával találkoztam tudtam kezelni őket:)
még nem volt kutyám sajnos mert panelban laktunk, de most meg van a lehetőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!