Milyen fajta kutyákat szerettek? Milyen fajta kutyákat NEM szerettek?
Nem osztom be fajtákra a kutyát.
Elsősorban állat, kutya, s aztán a fajta.
Minden állatot szeretek.
A husky-t szeretem, - bármennyire felszínes is - de nekem szép.
Utálom a palotapincsit, mert eddig életemben csak 3 kutya támadott meg, ki lehet találni, hogy mi folt a fajtájuk...
Kedvenceim: németjuhász, nápolyi masztiff, angol bulldog, francia bulldog, mopsz, beagle, bernáthegyi, rottweiler, boxer, puli XD
Nem szeretem azokat a "kutyákat" akik kisebbek és törékenyebbek egy macskánál, nem tartom őket kutyának, a hűségen kívül semmilyen olyan tulajdonsággal nem rendelkeznek ami a kutyát klasszikus értelemben fémjelzi. Ja plusz nem szeretem az ilyen agresszív fejű kutyákat, pit bull terrier, staffi, bull terrier, stb.
Köszönöm a válaszokat :)
Második: én is szeretem az ilyen szánhúzó kutyákat mint pl: husky :D Utolsó: nekem van egy rottweilerem és egy kistestű kutyám (keverék). A kistestű kutyám is nagyon strapabíró mert nem kényeztettük el hanem neveltük rendesen :) Lehet,hogy hagyunk nekik a csonton húst de nem kényeztetjük el ;D Minden csak neveléstől függ^^
Én nem fajtákra inkább vérmérsékletre osztanám be a kutyákat. Szeretem a kedves, "vigyorgós", játékos kutyusokat bármilyen fajta is legyen és nem szeretem a morcos, mindenért ugrós kutyákat...
Nyilván elfogultság miatt a kedvencem a border collie, hiszen van kettő is. :) Illetve nem szeretem a pitbullokat, rotikat, dobbermanokat, mert az én kutyáim képtelenek kijönni velük. :)
Minden állatot és kutyát szeretek DE nem tartnám mindegyiket!
Kedvenceim: mudi, dobermann, aussie. A többit nem tartanám. Nem tetszenek az extrém kinézetű kutyák, óriás, törpe, ráncos, 2m szőr, kopasz, turcsi orrú, stb. Nem tetszenek azok akik "nem jók semmire" legfeljebb kiállítása meg tenyésztésre. És főképp nem tetszenek a barátságos kutyák akik elmennének az első kedves idegennel.
Köszönöm a válaszokat :D
Ötödik: hát szerintem azt akár hogy nevelném elbújna ha meglátna egy kicsit ijesztő árnyékot :) Olyan kutya nekem nem kellene :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!