Nem tudj. átok hogy milyen fajta az a kutya ami a Maszk filmben szerepelt? Vagy keverék volt? És az olyan kutyákat belehet tanítani trükkökre?
Figyelt kérdés
( a tudjátok közé azért írtam pontot mert nem engedte elküldeni.)2010. dec. 21. 12:29
3/5 anonim válasza:
Csatlakozom a második válaszolóhoz.Jack russel...
A terrierek makacsak de tanulékonyak úgyhogy szerintem lehet tanítani...
4/5 anonim válasza:
Jack Russel. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a világ legpörgősebb és egyik legokosabb kutyája.
Ő az akivel ha tudsz napi 3-4 órát aktívan foglalkozni, akkor odahozza a papucsod, ebcsukja a szekrényajtót, és elhúzza a függönyt.
Ha pedig nincs eleget foglalkoztatva, akkor ugyanennyi ésszel találja ki, hogy mivel törhetne borsot a gazdája orra alá. Ismertem olyan példányt, aki a gazdája távollétében felmészott az asztalra, kinyitotta a laptopot, és egyesével lerágcsálta a billentyűket.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:):D
szerintem aranyos kutya..:)
2010. dec. 21. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!