Beengednek a keverék kutya szépségversenyre ha elmaradt oltásai vannak a kutyámnak?
A tájékoztatóban kérik az oltási könyvet azonban az én kutyám elvan maradva néhány oltással....így nem fognak beengedni igaz?!
Vagy függ,hogy mennyire veszik szigorúan?
Vannak oltásaik ,de az utóbbi időben néhány elmaradt.
Köszönöm a válaszokat, kioktatásokra és egyéb dolgokra nem vagyok kíváncsi.(nem jó kedvemből nem oltattam be őket....)
Nem kioktatás, csak nem árt, ha tudod, hogy ezt kemény összeggel büntetik.
Egyáltalán nem is mernék vele más kutyák közé menni, nem hogy szépségversenyre.
Értem.
Nyugodtan megbüntethetnek akár 5 millióra is vagy 5 ezerre is úgysem tudom befizetni, szóval ezen része nem érdekel engem, elég lett volna egy igen/nem válasz, abból eltudom dönteni,hogy hogy cselekedjek.
Mond mindenki minden marhaságot, de a valóságot senki sem:
Egyetlen kötelező oltás van, a veszettség ellni. Ha 1 éven belül volt veszettség ellen oltva a kutyád, akkor beengednek. Semmi mást nem néznek az oltási könyvben! Ha viszont az sincs meg, akkor sürgősen pótold, mert azért tényleg keményen megbüntethetnek!
Utolsó, senki nem írt marhaságot. A kérdező írta, hogy néhány oltása elmaradt a kutyának, nem mi.
Amúgy vicces, hogy akinek oltásra sincs pénze, hogy akarja szépségversenyre vinni a kutyáját. Oké, hogy keverék kutyák részére rendezett, de az nem azt jelenti, hogy úgy, ahogy van beviszem a ringbe. Ott is illik adni a külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!