Van egy 7 és fél hónapos Amstaff szuka kutyám. Korához képes jól fejlett e, vajon fajta tiszta?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 11:23
11/34 anonim válasza:
Azt' egy normális fülvágásra már nem volt pénz?
12/34 compactegon válasza:
szép felépítésű kutyus. az orra kicsit csapott, és a stop sem határozott, de nekem tetszik :)
13/34 anonim válasza:
Komolyan gondolod, hogy ilyen használhatatlanul sz@r képekből bármit is meg lehet állapítani?! Láttál te már normális fényképeket kutyákról?
Kb. valami ilyesmi kellene, profilból, normálisan beállítva a kutyát:
14/34 A kérdező kommentje:
A marmagassága 43-44 cm, és kb 25 kb. most.
2012. febr. 14. 14:18
15/34 A kérdező kommentje:
Z.O.L.!!!! Te miről beszélsz? Békés-megye legjobb állatorvosa vágta neki. Hidd el nem egy fülvágáson fogok spórolni. Ha már ekkora szakértő vagy gondolom azt tudod, hogy van néhány "sablon", na nekem ez tetszett a legjobban...
2012. febr. 14. 14:23
16/34 A kérdező kommentje:
Amúgy meg elfogadom a negatív véleményeket, csak a sok sz@ar cinikus emberektől nem. Egy intelligens ember le tudja írni még a negatív véleményét is normálisan, de úgy látom itt ez nem sokaknak megy...
2012. febr. 14. 14:25
17/34 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép a füle, igaz, hogy nem amstaffos, de nekem pont ez a rövid fazon tetszik, csak itt sok a "szakértő" kritikus akik mindent nagyon tudnak.
18/34 A kérdező kommentje:
Igen, nem mindenki szereti ezt a formát, nekem kimondottan egy jön be. Sokan vágatnak amstaffnak olyan fület, mint pl. egy dobermannak, nekem az nem igazán tetszik, de akkor se szólok be cinikus módon.
2012. febr. 14. 14:46
19/34 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem nagyon tetszik ez a fül forma, de hát ízlések és pofonok. Szerintem fajtatiszta. Nem elég kifejezett a stop.
20/34 anonim válasza:
Akkor amit megspóroltál a vételáron azt a fülvágásra költötted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!