Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért olyan nagyképű és bunkó...

Miért olyan nagyképű és bunkó sok kutyatenyésztő? (Tisztelet a kivételnek! )

Figyelt kérdés

2012. febr. 6. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
64%

a mailes vagyok

egy rendes hangvételű tisztességes levelet írtam,rendes megszólítással stb részleteztem is a dolgokat,hogy miért mire hova lenne stb...

nem vagyok első kutyás és bár még sose volt tenyésztőtől kutyám nem úgy választok h azt viszem amelyik elsőre megnyalja a kezem.

de tényleg azért ha kifizetek több százezret azért hagy én válasszak már.miután nem írta meg a választ,ezután is írtam neki h köszönöm...stb nem vagyok bunkó

de nyilván az az első mindnekinek h az árról érdeklődik.itt is nem egy kérdés van h mennyibe kerül ez a kutya mennyibe kerül az a kutya.és ne haragudjatok tenyésztők de nektek az a célotok,h eladjátok a kutyáitokat,nem?!

szolgáltattok,és nem akarjátok "kiszolgálni" az "ügyfelet?"

vagy miért nem írjátok ki árat az oldalatokra..ezt sem értem miért kell titkolni az árakat.ha kiteszitek az oldalra,nyilván nem jön a paraszt vevőtől e-mail...és csodálkozik tényleg mindenki hogy annyi a kereslet a szaporított kutyákra....

2012. febr. 7. 21:24
 32/71 anonim ***** válasza:
100%

pontosan. Nincs megszabott ár... persze van átlag hobby ár de néha még az is képlékeny. Én pl ingyen is adtam már kiskutyát és nem bántam meg, nagyon kedves kis családba került, már ivartalanítva van és nagyon kényeztetik :)

Hát a 10 ből 1 enyhe...én 20 ból 1 et mondanék... mázli, hogy az én fajtámat még nem szaporítják így vagy ennyiért veszi meg és az én feltételeimmel vagy nem vesz ilyet. 4 kennel van és mindenhol ugyanazokkal a feltételekkel kb és ugyanazon az áron.

Bár most két szaporító is vett 1-1 szukát és most náluk is lesznek lassan almok... szóval eddig tartott a nyugi..

2012. febr. 7. 21:29
 33/71 Akiteki ***** válasza:
100%

Alapvető tévedésben vagy. Nem azért tenyésztünk, hogy kiszolgáljuk az ügyfelet. Az a tesco. A tenyésztés arról szól, hogy minél szebb kiskutyák szülessenek. De mivel nem egy kölyök születik, a többitől kénytelenek vagyunk megválni, mert nem lehet 50 kutyát tartani.

Az ár pedig nem titok, csak megállapodás kérdése. Mint mondtam, ha a barátnőm kéri, adok ingyen is. De ha nem szimpatikus az illető, minek híresztelje utána, hogy nálam ennyi meg ennyi, mikor lehet hogy csak neki mondtam egy horror árat, mert nem akarok neki kutyát adni?

2012. febr. 7. 21:32
 34/71 Akiteki ***** válasza:
100%

21:29

Nem kevesen hülyének néztek, hogy hoztam egy olyan fajtát, ami a környéken nincs, ráadásul egy igen szép példány, és mégsem volt tőle soha alom és ivartalanítottam. De már láttam magam előtt, hogy néhány év múlva csinálhatom az izlandi fajtamentést, mert azonnal lecsap rá néhány szaporító. Volt alkalmam végignézni néhány fajtában. A husky meg eleve olyan, hogy minden második utcában születik egy kék szemű valami.

2012. febr. 7. 21:35
 35/71 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem célom eladni a kiskutyákat...én lennék a legboldogabb ha minden alomban csak 1 szuka és 1 kan születne és annyi.. ezekkel lehessen továbblépni. Most csúnya lesz de akit el akarok adni az a maradék, ha nem tudom eladni akkor itt marad, nemgond van helyem, elvan itt a kutya élete végéig, vagy elajándékozom olyannak akit érdemesnek tartok rá. Pont ez az amit sokan nem értenek meg... én senki kegyeiért nem versenyzek, ha tőlem akar kutyát akkor oké, de az én feltételeimmel és legyen boldog, hogy kapott...

Ha valakit jó gazdinak tartok annak ingyen is odaadom a kutyát ha úgy ítélem meg... aztán van aki nem tudna annyit fizetni, hogy kutyát adjak neki.

2012. febr. 7. 21:37
 36/71 anonim ***** válasza:
100%
nálunk nem én vagyok a fajta honosító de én is nagyon aggódom... én meg még két másik tenyésztő megtehetjük, hogy nem adunk el szukát itthonra (még hobbyra se max ivartalanítva)de van még egy tenyésztő aki nem tudja eladni a kicsiket külföldre és két szuka tőle sajnos nagyon rossz helyre került..
2012. febr. 7. 21:42
 37/71 Akiteki ***** válasza:
77%

Múltkor felhívta valaki egy barátnőmet és kérdezte, hogy ad-e kölyökcsomagot? mert látott olyat, hogy felsorolta, mi mindent ad a kutya mellé. Ő mondta, hogy nála ez fordítva van, örüljön, ha kap kutyát. Nem csinálunk árukapcsolást. Ha rendes a kutyával, jól tartja, akkor majd az első szülinapjára küldök ajándékot.

Nekem az a gazda, aki 1 év után is felhív, képet küld. Nem fogok rimánkodni senkinek, hogy tőlem vegyen. Vannak elegen, akik ezt megteszik.

2012. febr. 7. 21:47
 38/71 anonim ***** válasza:
43%

értem,szóval kényszerből adjátok el a kutyáitokat:D

akkor ne áruljátok...nem értem ezt a hozzáállást tényleg.

nagyképűsködni meg "szívességet teszek h odaadom valakinek a kutyát" az megy...meg mindenkiből a rosszat kinézni...

2012. febr. 7. 22:06
 39/71 anonim ***** válasza:
85%

rosszat kinézni?

fogalmad sincs mire képesek az emberek ha ezt gondolod...

egy barátnőmnél történt meg, hogy kedves család megvette a kutyát majd 1 évvel később közölték a kutya meghalt, örökletes betegsége volt és kérik vissza az árát. A barátnőmet se ejtették a fejére és kérte a kutya boncolását (ki is fizette) és a kutya szó szerint megfőtt a napon, kitették árnyák és víz nélkül az udvarra és kiszáradt és túl hevült az a szerencsétlen...

ezer meg egy ilyen történetet tudok neked mondani... szerintem napokig tudnám sorolni.

Én sokat megteszek, hogy egy alom egészséges és szép legyen, nem fogom hagyni, hogy az általam nagy gonddal nevelt kutya rossz körülmények közé kerüljön.

Én voltam az aki miatt megszületett és innentől kezdve ÉLETE VÉGÉIG én vagyok felelős érte!

20 hívásból, mailból, látogatóból átlagban 1-2 olyan van akinek adok kutyát, mert alaposan meggondolom kik azok akik jó gazdák lehetnek és így is van, hogy tévedek

2012. febr. 7. 22:16
 40/71 Akiteki ***** válasza:
77%
Ja, mindenkinek kéne osztogatni, aztán meg aggódni, hogy mi van a kutyával. Te vetted a szaporítótól, sz...ik rá, hogy mi lesz utána vele. Én meg két kutyát hoztam vissza tönkretéve, 4-et meg simán elhagytak úgy, hogy 3-ról nem is szóltak. Mire fel bízzak meg bárkiben is, ha így bánik a kutyával? Igen, kényszerből adjuk el. Mert nem tarthatunk meg mindenkit. Aki meg szeretne ilyen kutyát, az ne nekem szabjon feltételeket. Lehet venni máshonnan.
2012. febr. 7. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!