Ha elütök egy kutyát, akkor is köteles vagyok megállni, ha ott a gazdája? Úgy ok, ha nincs vele senki, de akkor minden a gazdát terhel, nemde? És, ha sietek?
És azt magyarázza el valaki,mi a jó égért az én felelősségem,ha ott a gazdája? Akkor igen,ha nincs persze.
Az életbe sok mindent könnyű másra kenni.Kíváncsi vagyok,ugyanezt megcsinálod-e a munkahelyeden?
Pl. egy kórházban,ha hibázik az áőpolónő,akkor azt szépen rákeni az orvosra vagy mi???
Ja,és a válaszodban csak az a szépséghiba,hogy a bíró a bíróságon nem a te hülyeségeid alapján dönt,hála a jó égnek.Szép világ lenne akkor.
Mellesleg meg örülök,ha ezzel sikerül felhúznom az agyadat :)
Nekem ugyan azt írsz,amit akarsz,lesz*rom,egyhén szólva!
További szép napot!
de mondtam már,hogy segítenék,ha pl. kóbor lenne.de ha ott a gazdája,akkor mit kellene csinálnom? tipp?
Utolsónak megadom magam: igaza van.
Én nem látom olyan szörnyetegek a kérdezőt. A legtöbb embernek ez a kérdés még csak fel sem merülne a fejében, egy kutya miatt nem állnának meg, hiszen még embereket is cserbenhagynak.
Sokan meg sem állnának egy gazdátlan kóbor kutya miatt, számára természetes hogy megállna.
És azzal sem mondott semmi rosszat, amikor azt mondta, hogy engem még nem szeretett igazán ember. Igaza van, nem mondott ezzel semmi hazugságot. De kutya szeretett már igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!