Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért kell azt mondani egy...

Miért kell azt mondani egy kutyára hogy csúnya? Egy korábbi kérdésben volt hogy milyen kutyát vegyen az illető x-t vagy y fajtát. A válaszok 90 %-a az volt Y csúnya, x-et vegyél.

Figyelt kérdés
Ha tetszik az egyik attól még nem hiszem hogy a másikat kell "csúnyázni". Csak én nem szeretem az ilyet? Mért kell állatokra ilyet mondani?!
2012. jan. 26. 14:24
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Dominancia jele a mély ugatás. Merjek odamenni szerinted mikor morog ugat? Sajnos nekem annyit nem ér. Párom próbálkozott jutalomfalattal, megharapta, játszott vele, levitte Dunára sétálni(Duna parti ház), megharapta. Én nem vagyok bátor bocs. A bolondot azért mondtam mert nem tudtam kifejezni máshogy, nem akartam azt mondani vad, vagy bármi más.
2012. jan. 26. 15:53
 32/37 anonim ***** válasza:

Igen, pontosan.

Nem, Én Blackyvel úgy barátkoztam össze, hogy volt köztünk egy rács - persze most már nyugodtan bemehetek hozzá.

Az étel nem jó megoldás. Ha ugat, és ételt adsz neki, azzal megerősíted, hogy jól cselekszik, legyen ilyen agresszív és akkor sok jutalomfalatot kap. A kutya viselkedése érthető: rosszul nevelték, rosszul bántak vele vagy elhanyagolták, ezért nem bízik meg akárkiben.

2012. jan. 26. 15:57
 33/37 A kérdező kommentje:
Kedves 71 % bolond vagy :D És bátor mint egy indián ,vagy mint Kozsó Afrikában :) Hát nem annyira drasztikus a helyzet. Egyébként volt már rotink, pitbull, mopsz, meg keverék is. Sosem volt baj. Most sem lesz. Ha megoldódik a gond megírom neked esküszöm.
2012. jan. 26. 15:57
 34/37 A kérdező kommentje:
Valamennyit tuti foglalkoztak vele előttünk is mert lakásban volt. Panelban. Mondjuk ekkora kutyát panelban... hát..
2012. jan. 26. 15:58
 35/37 anonim ***** válasza:
Ismertem olyan embert is, aki egy pitbullal jól bánt, de a tacskójával nem tudott mint kezdeni. Nekem is volt dolgom rottweilerekkel, pitbullokkal. Egyébként nyugodtan kifejtheted, miért tartasz bolondnak, mert eddig ez nem derült ki, csak rám mondtad, ok, magyarázat nélkül.
2012. jan. 26. 15:59
 36/37 anonim ***** válasza:
Taps-taps! Máris rájöttél, hogy valami nem stimmelt az előző gazdival. Ott kezdődik a dolog, hogy ilyen kutyát nem tartunk panelban.
2012. jan. 26. 16:00
 37/37 A kérdező kommentje:
Azért mondtam, mert túl komolyan vetted. A bolondot jó értelemben vedd, semmiképp ne rosszban. Nem évek óta van nálunk a kutya, pár hónapja. Nem annyira komolya baj mint amennyire te hiszed szerintem. Megpróbálok képet, vagy videót mutatni majd. Addig is köszi mindenkinek.
2012. jan. 26. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!