Miért kell azt mondani egy kutyára hogy csúnya? Egy korábbi kérdésben volt hogy milyen kutyát vegyen az illető x-t vagy y fajtát. A válaszok 90 %-a az volt Y csúnya, x-et vegyél.
Figyelt kérdés
Ha tetszik az egyik attól még nem hiszem hogy a másikat kell "csúnyázni". Csak én nem szeretem az ilyet? Mért kell állatokra ilyet mondani?!2012. jan. 26. 14:24
31/37 A kérdező kommentje:
Dominancia jele a mély ugatás. Merjek odamenni szerinted mikor morog ugat? Sajnos nekem annyit nem ér. Párom próbálkozott jutalomfalattal, megharapta, játszott vele, levitte Dunára sétálni(Duna parti ház), megharapta. Én nem vagyok bátor bocs. A bolondot azért mondtam mert nem tudtam kifejezni máshogy, nem akartam azt mondani vad, vagy bármi más.
2012. jan. 26. 15:53
32/37 anonim válasza:
Igen, pontosan.
Nem, Én Blackyvel úgy barátkoztam össze, hogy volt köztünk egy rács - persze most már nyugodtan bemehetek hozzá.
Az étel nem jó megoldás. Ha ugat, és ételt adsz neki, azzal megerősíted, hogy jól cselekszik, legyen ilyen agresszív és akkor sok jutalomfalatot kap. A kutya viselkedése érthető: rosszul nevelték, rosszul bántak vele vagy elhanyagolták, ezért nem bízik meg akárkiben.
33/37 A kérdező kommentje:
Kedves 71 % bolond vagy :D És bátor mint egy indián ,vagy mint Kozsó Afrikában :) Hát nem annyira drasztikus a helyzet. Egyébként volt már rotink, pitbull, mopsz, meg keverék is. Sosem volt baj. Most sem lesz. Ha megoldódik a gond megírom neked esküszöm.
2012. jan. 26. 15:57
34/37 A kérdező kommentje:
Valamennyit tuti foglalkoztak vele előttünk is mert lakásban volt. Panelban. Mondjuk ekkora kutyát panelban... hát..
2012. jan. 26. 15:58
35/37 anonim válasza:
Ismertem olyan embert is, aki egy pitbullal jól bánt, de a tacskójával nem tudott mint kezdeni. Nekem is volt dolgom rottweilerekkel, pitbullokkal. Egyébként nyugodtan kifejtheted, miért tartasz bolondnak, mert eddig ez nem derült ki, csak rám mondtad, ok, magyarázat nélkül.
36/37 anonim válasza:
Taps-taps! Máris rájöttél, hogy valami nem stimmelt az előző gazdival. Ott kezdődik a dolog, hogy ilyen kutyát nem tartunk panelban.
37/37 A kérdező kommentje:
Azért mondtam, mert túl komolyan vetted. A bolondot jó értelemben vedd, semmiképp ne rosszban. Nem évek óta van nálunk a kutya, pár hónapja. Nem annyira komolya baj mint amennyire te hiszed szerintem. Megpróbálok képet, vagy videót mutatni majd. Addig is köszi mindenkinek.
2012. jan. 26. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!