Normális az, ha szinte egy emberre sem tudom azt mondani, hogy csúnya?
Én se szeretem azt mondani bárkire hogy csúnya.
Csak akkor ha valakire tényleg rossz ránézni.
Maximum kedves vagy.
Ez ritka manapság.xD
19:27 vagyok
Na már el is árultad magad. "bármennyire is legyen jóképű"
Ez megmagyarázza azt, hogy mégis látsz szépet és csúnyát csak titkolod. És ráadásul még (és ezt ne vedd sértésnek) felszínes is vagy, hiszen képes vagy bárkire azt mondani, hogy belül egy nulla, holott ez lehet, hogy nem is igaz, és ez neki csak egy álca.
Jóképű - úgy mint mások által megállapított jóképűség. Látok én kevésbé szép embert, hogyne, de nem tudom rá azt mondani, hogy csúnya, mert ugyanakkor látok benne valami szépet is. Egyértelműen nem tudok senkit sem kategorizálni, szépnek vagy csúnyának minősíteni.
Áruld el nekem, kérlek, hogy tudja valaki azt a külvilág felé küldeni, hogy belül egy 0? Ez a felszínesség meg pont ugyanolyan, hogy te miként tudod két mondat alapján valakire ráhúzni azt, hogy felszínes?:) Te sem ismersz engem..és tényleg nem kötekedésképpen.
De én felszínes vagyok. Hiszen tudom, hogy belül mindenki több annál mint amit kimutat, mégsem foglalkozom vele, csak a döntéseik alapján ítélek.
Hogy hogyan tudja a külvilág felé azt küldeni, hogy egy 0? Nagyon egyszerűen. Úgy, hogy rólam mindenki azt hiszi, hogy bunkó vagyok, holott itthon filozofálok és töprengek dolgokon és igazából nem is vagyok bunkó, az eredmény pedig az, hogy mivel a többiek ezt nem tudják ezért ők a felszínesek, hiszen 1-2 ember tudja csak rólam, hogy nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!