Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért kell azt mondani egy...

Miért kell azt mondani egy kutyára hogy csúnya? Egy korábbi kérdésben volt hogy milyen kutyát vegyen az illető x-t vagy y fajtát. A válaszok 90 %-a az volt Y csúnya, x-et vegyél.

Figyelt kérdés
Ha tetszik az egyik attól még nem hiszem hogy a másikat kell "csúnyázni". Csak én nem szeretem az ilyet? Mért kell állatokra ilyet mondani?!
2012. jan. 26. 14:24
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
73%
Mindenkinek más a szép, a szépség egy relatív fogalom. Szerintem pl. a kínai kopaszkutya sokkal szebb mint a labrador. AZ emberek 90%a nem ért velem egyet, nekem akkor is ez a véleményem. De egy kutya attól még hogy nem szép, mégiscsak az ember legjobb barátja, sőt az előfordul, hogy valamelyik eb annyira ronda, hogy az már aranyos!
2012. jan. 26. 14:30
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát igazából én sem értem..kitettem egyszer egy kérdést és elkezdtél lehurrogni az adott fajtáról szóló kérdést(bullterrier),hogy ronda stop nélküli,meg ilyenek..na most ez nem tudom mire jó,úgyis én döntöm el,hogy tetszik vagy sem..
2012. jan. 26. 14:30
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, a tetszés az egyéni. Nekem sem szívem csücske a bullterrier, de hát másnak meg a kedvence.

Ráadásul a kutyáknál kétszeresen igazságtalan, mivel emberek hozták létre őket.

2012. jan. 26. 14:36
 4/37 A kérdező kommentje:
Blue 11! Én kezdtem el a bullterriert leszólni? Kizárt dolog! Ismerősömnek is van, Kukorica a neve és imádnivaló. Igen az igaz hogy mindenkinek más az ízlése, de akkor is azt mondom nekem ez tetszik, nem pedig azt hogy a másik csúnya. Más gyerekére sem mondunk ilyet.
2012. jan. 26. 14:42
 5/37 anonim ***** válasza:
Szerintem csak elütötte és "elkezdtéK" akart lenni. ;)
2012. jan. 26. 14:43
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
jaj bocsánat elírtam..ne haragudj.."elkezdtek"
2012. jan. 26. 14:43
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
igen elkezdték akart lenni :)
2012. jan. 26. 14:44
 8/37 A kérdező kommentje:
Az első pedig beletrafált :) Egy labradorral,egy boxerrel, egy sharpei-el és egy yorkival élek együtt, de két házban, és két udvarban.
2012. jan. 26. 14:44
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
És milyen felosztásban? Mármint mind szoktak együtt is lenni, vagy állandó, hogy melyik kutyák vannak együtt? Szép kis kompánia. :)
2012. jan. 26. 14:46
 10/37 A kérdező kommentje:

Boxer sharpei együtt (bár nem nagy haverok,sőt).

A labrador a másik házban anyáékkal a yorki meg fent az emeleten velünk.

A ennél a boxernél( Tequila) okosabb kutyát a világon nem láttam.

A shar pei(Börni) elég vad sajnos, a labrador( Enzo)egy bohóc, a yorki(Fifi) meg még pici (pisikirálynő) :) Röviden ennyi. Mindet imádom, na jó a shar peit nem annyira.

2012. jan. 26. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!