Miért kell azt mondani egy kutyára hogy csúnya? Egy korábbi kérdésben volt hogy milyen kutyát vegyen az illető x-t vagy y fajtát. A válaszok 90 %-a az volt Y csúnya, x-et vegyél.
Hát, pedig az lenne a megoldás.
Egyszerű tréningekkel, gyakorlással ezek megoldható gondok. Ha van pénz rá, akkor házhoz is lehet hívni trénert, hiszen csak pár ügyes technika kéne, hogy ezeket leállítsátok.
13. válaszoló: olvasd el amit írtam: kaptuk, költöztek,nem volt helye, altatták volna, egy Ft-ot nem adtunk érte. Tenyésztőtől van egyébként (pontosabban a tenyésztő lányáé), nagyon szép és okos kutyáik vannak. Ők sem értik mi lehet vele. Azt pedig azért elmondhatom szerintem magunkról hogy tapasztalt kutyások vagyunk.3 ló is van, szóval állatok terén azért otthon vagyunk a dolgokban.
Mivel így jött ide nem sikerült megszeretni sem, ezért valószínű elviszik valahova. A pénz nem lenne akadály, de nem látja értelmét a család. Sajnálom nagyon egyébként. Ja és egész este ugat 6-8 órát folyamatosan, nem is alszik. Ezt sem tudjuk miért?! Ötlet?
Csúnya fajta nem létezik. Hiszen azért hozták létre őket, mert valakinek tetszik. Egy fajtán belül lehetnek nem megfelelő, és néha bizony nagyon csúnya egyedek. De még a saját gazdájának lehet ő a legszebb.
Az, hogy vannak olyanok, akik bunkó módon rávágják egy fajtára, hogy csúnya, az egyéni problémájuk.
Lehet hogy hülye kérdés de ha már így belemélyedtünk felteszem: lehetséges az hogy mondjuk bármi olyan szervi baja, rendellenessége van ami miatt ilyen?
Palm : tök igazad van
Igen elolvastam. Tudod, mit kell ilyenkor mondani, amikor megkérdezik, hogy akarsz-e egy kutyát? Ilyen esetben azt, hogy NEM. 2 éve dolgozom menhelyen problémás kutyákkal. Van tapasztalatom. Azt is tudom, hogy sajnos sok gazda okosnak és tapasztaltnak érzi magát pusztán azért, mert van vagy volt kutyája. Pedig ez közel sem ilyen egyszerű.
Nem érzi jól magát Ő se nálatok. Hogy ugat? Magas hangon vagy mélyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!