Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem engedi be néhány...

Miért nem engedi be néhány ember a lakásba a kutyáját?

Figyelt kérdés
Persze nem a 80 kilós nagy szőrös macikról beszélek, hanem a rövidebb, kisebb vagy közepes termetű kutyákról. Néhány ember kijelentni, hogy márpedig a házba kutya be nem jöhet, csak a kertben lehet. Miért is?
2009. máj. 28. 20:47
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

21.33-as vagyok megint :D

Az én kutyám sem házőrző, ezért is van kennelben éjszaka mert felőelm aztán vigyék el a házat, de a kutyáimat ne üsse le senki... És mint már mondtam nem palotában élünk, elég kicsi a ház, az én kutyáim meg száguldozni szeretnek, nekik ez a játék, persze ülnének bent egész nap, de ez nem mókás nekik...

2009. máj. 28. 22:29
 32/38 A kérdező kommentje:
22.26 (a 86%-os), a számból vetted ki a szót:) A kutya nekem sem házörző, és ha nem vagyok itthon mindig bent van a házban, mert sosem bocsájtanám meg magamnak ha miattam leszúrnák, lefújnák stb.
2009. máj. 28. 22:29
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem logikátlan amit a kérdező mond. Mert ugye amit el akarnak vinni az általában a házban van, nem (párszor már törtek a házunkba)? Ha bemegy a kutyához és az ugat vagy támad, akkor hiába akartad megvédeni, mégis pont ott lesz baja...
2009. máj. 28. 22:31
 34/38 A kérdező kommentje:
Tényleg, erre nem is gondoltam. De teljesen igazad van. Ha kint van, ha bent van, így is, úgy is bántani fogják. Sajnos egyik ismerősöm két kutyáját megölték már, az egyiket lelőtték (németjuhász), a másikat megfojtották (kistestű keverék):( Kint voltak amúgy.
2009. máj. 28. 22:34
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémek ugye kennelben vannak és nem foglakoztak velük amikor kipakolták a házat, pedig eléggé ugattak. A szomszéd kutyáját beetették, mert szabadon volt az urvaron...
2009. máj. 28. 22:36
 36/38 anonim ***** válasza:
90%
Lehet hogy csak pont én fogtam ki olyan kutyákat, akik nem félnek esőtől, vihartól, szilvesztertől, nem fáznak, nyarat is bírják mert a pásztorkutyáknak ugye nyáron is kellett dolgozni... De ha legközelebb nem ilyen kutyám lesz és fél valamitől akkor azért én is be fogom engedni...
2009. máj. 28. 22:40
 37/38 anonim ***** válasza:
54%
Én beengedném a kutyám csak hát a szüleim nem engedik.
2009. máj. 29. 06:03
 38/38 anonim ***** válasza:
84%

Egy 40 kilos labradorom van aki meghülyül ha nélkülem kell lennie .. ha én bent vagyok bent van - ha kint vagyok kint van ... hozzám van növe (a labrador genetikusan ilyen :) ).

A kicsi kutyám, aki alig pár kilo (ő egy schnauzer), csak kint szeret lenni .. ugy kell minden este behozni aludni ... nem hagynám kint, hogy reggelre ellopják.

Nem is tudnék aludni ha nem hallanám hogy szuszognak az ágyaikban :)

2009. máj. 29. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!