Miért nem engedi be néhány ember a lakásba a kutyáját?
Nekem pl van egy 80kg szőrös maci, aki télen nem is akar bejönni nyáron csak a kőre fekszik le. Van egy 4 kg-is aki viszont benti kutya... Amikor mind a ketten bent vannak akkor megy a játék, de csak finoman. Játszanak inkább kint ott nagyobb terük van.
Szerintem is annó az emberekben az alakullt ki, h a kutyának kint a helye, az a dolga őrizze a portát az állatokat. Mellesleg az tény, hogy az udvart, garázst simán kipakolhatják, ha a kutya bent van a házban, sőt még akkor is ha úgy van elkerítve a kutya, h éppen csak a ház körül nem lehet.
Előrebocsájtom, hogy nagyon nagy állatvédő vagyok rendszeresen segítek kutyusoknak, cicáknak gazdit keresni és adományozni is szoktam menhelyeknek.
DE a kutya helye kint van és jobban is szeretnek kint lenni!
Öreg sem vagyok...28 éves.
Különben én sem értem miért kell mindenkit leszavazni ha egyszer a kérdésre válaszol. Szerintem minden válasz hasznos. Akkor nem lenne az ha arról beszélni, hogy pl. hogy készíti a tökfőzeléket.
A kisbabás válaszolót meg végképp nem értem miért szavazták le. Egy kisbabára rá is feküdhet a kutyus amitől megfulladhat. Ezt megkockáztatja valaki??
21:33-nak:
Ne viccelj már, hogyne lenne antiszociális egy olyan kutya, amelyik veszélyes lehet másokra, ha nincs ott a gazdája? A mi kutyánknak soha eszébe nem jutott volna bántani senkit, póráz nélkül lehetett sétálni vele, és rendszeresen járt szomszédolni. Amúgy meg nem hiszem, hogy a kutya kizárólagosan a kinti létet választja, ha kicsi korától felajánlod neki a választási lehetőséget. Az enyémet éjszaka le sem lehetett zavarni az ágyamról. A kutya a gazdi közelében érzi legjobban magát. Sosem voltam híve a kutyák dresszírozásának, az egyetlen, ami fontos, hogy ha hívod, odamenjen. De az meg eleve a vérükben van, a miénknek sem kellett külön tanítani, boldogan rohant hozzánk, ha hallotta a nevét.
És ha mondjuk a kanapén alszik el a baba?
Nehogy már a kutya legyen az első a gyerek meg csak utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!