Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem engedi be néhány...

Miért nem engedi be néhány ember a lakásba a kutyáját?

Figyelt kérdés
Persze nem a 80 kilós nagy szőrös macikról beszélek, hanem a rövidebb, kisebb vagy közepes termetű kutyákról. Néhány ember kijelentni, hogy márpedig a házba kutya be nem jöhet, csak a kertben lehet. Miért is?
2009. máj. 28. 20:47
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
96%

Nekem pl van egy 80kg szőrös maci, aki télen nem is akar bejönni nyáron csak a kőre fekszik le. Van egy 4 kg-is aki viszont benti kutya... Amikor mind a ketten bent vannak akkor megy a játék, de csak finoman. Játszanak inkább kint ott nagyobb terük van.

Szerintem is annó az emberekben az alakullt ki, h a kutyának kint a helye, az a dolga őrizze a portát az állatokat. Mellesleg az tény, hogy az udvart, garázst simán kipakolhatják, ha a kutya bent van a házban, sőt még akkor is ha úgy van elkerítve a kutya, h éppen csak a ház körül nem lehet.

2009. máj. 28. 21:39
 12/38 anonim ***** válasza:
51%
Én most azt szeretném tudni, hogy miért nem hasznos az a válasz amiben a véleményemet fejtem ki a kérdésre válaszolva?! Csak az a hasznos válasz ami egyetért a kérdezővel?
2009. máj. 28. 21:40
 13/38 anonim válasza:
81%
Nálunk is az van amit egy-két hozzászóló már írt, ha van valami banzáj vagy csak úgy néha-néha bejöhetnek, de kint van a helyük, egyébként szerintem a kutya(ha nem szobakutya)alapból kint érzi jobban magát, nagyobb a tér.Amúgy régebben berni pásztor és törpe spicc és most hogy nincs a berni van helyette egy orosz farkasölő na ha az bejönne(akkora mint egy jól megtermett birka)kő kövön nem maradna, pedig szófogadó de már ha a farkát csóválja annyi meg egy bambi a körülötte lévő tárgyaknak.Különben mi is kimegyünk ha nagyon hideg van akkor is hozzájuk.Ja a tö9rpe spiccel is ez a helyzet, nincs kivételezés, ha az egyik bejön a másik is és fordítva.
2009. máj. 28. 21:44
 14/38 anonim ***** válasza:
85%

Előrebocsájtom, hogy nagyon nagy állatvédő vagyok rendszeresen segítek kutyusoknak, cicáknak gazdit keresni és adományozni is szoktam menhelyeknek.

DE a kutya helye kint van és jobban is szeretnek kint lenni!

Öreg sem vagyok...28 éves.

2009. máj. 28. 21:49
 15/38 anonim ***** válasza:
54%

Különben én sem értem miért kell mindenkit leszavazni ha egyszer a kérdésre válaszol. Szerintem minden válasz hasznos. Akkor nem lenne az ha arról beszélni, hogy pl. hogy készíti a tökfőzeléket.

A kisbabás válaszolót meg végképp nem értem miért szavazták le. Egy kisbabára rá is feküdhet a kutyus amitől megfulladhat. Ezt megkockáztatja valaki??

2009. máj. 28. 21:53
 16/38 anonim ***** válasza:
77%

21:33-nak:

Ne viccelj már, hogyne lenne antiszociális egy olyan kutya, amelyik veszélyes lehet másokra, ha nincs ott a gazdája? A mi kutyánknak soha eszébe nem jutott volna bántani senkit, póráz nélkül lehetett sétálni vele, és rendszeresen járt szomszédolni. Amúgy meg nem hiszem, hogy a kutya kizárólagosan a kinti létet választja, ha kicsi korától felajánlod neki a választási lehetőséget. Az enyémet éjszaka le sem lehetett zavarni az ágyamról. A kutya a gazdi közelében érzi legjobban magát. Sosem voltam híve a kutyák dresszírozásának, az egyetlen, ami fontos, hogy ha hívod, odamenjen. De az meg eleve a vérükben van, a miénknek sem kellett külön tanítani, boldogan rohant hozzánk, ha hallotta a nevét.

2009. máj. 28. 21:56
 17/38 anonim ***** válasza:
55%
Hát gondolom mindenkinek megvan a helye a lakásban is. A kutya meg csak nem fog bemászni a bölcsőbe hogy ráfeküdjön a kutyára, a gyereknek meg nem a kutyapárnán kell aludnia... Nem vagyok bentikutya párti. De igenis lehet bent egymás mellett kutya és kisbaba. Talán meg kéne a kutyát nevelni. Takarítani is lehet utána... Szerintem ezért szavazták le...
2009. máj. 28. 21:56
 18/38 anonim ***** válasza:
41%

És ha mondjuk a kanapén alszik el a baba?

Nehogy már a kutya legyen az első a gyerek meg csak utána?

2009. máj. 28. 22:00
 19/38 anonim ***** válasza:
66%
A kutyának nem a kanapén van a helye. :) Nevelés... Amúgy meg onnan le is gurulhat a kisbaba, és emellett nem is szabad egyedül hagyni a kutyával, ha meg ott van valaki, akkor ugye nincs ilyen veszély.
2009. máj. 28. 22:03
 20/38 anonim ***** válasza:
65%
Ez egy újabb leszavazós kérdés. Csak erre volt jó mert másra nem.
2009. máj. 28. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!