Hasznos a fojtó nyakörv?
Figyelt kérdés
9 hónapos kuvasznál használnám,fémet(szögeset) mert nagyon húz2012. jan. 20. 19:08
21/30 Akiteki válasza:
Szörnyű élményem volt. Egyszer láttam egy magyar agarat szöges nyakörvvel. Ráadásul a gazdája kutyakiképzőnek mondja magát és még cikkeket is ír a kutyás újságokba. Szerencsére néhány hónap múlva új gazdához került a kutyus, akit tudott is bánni a lelkével.
22/30 anonim válasza:
Én egy kamasz rotit látok rendszeresen szögesbe belefeszülve gazdát röptetni... Az sem szép látvány :(
23/30 anonim válasza:
a szöges nyakörv, egy nagyon jó, és hasznos kiképzőeszköz annak, aki tudja használni. De nem arra való, hogy a hétköznapi életbe kutyát sétáltassunk vele.Egy sima láncnyakörvvel is szépen meg lehet tanitani. Mi pl. a lábnál menetelést, póráz, és nyakörv nélkül tanultuk, labdával, és kajával. Amikor első szóra már bejött lábhoz a kutya, már csak rá ellett tenni a nyakörvet, és a pórázt. De ahhoz, hogy ez tökéletesen, és 100 %-san működjön, napi gyakorlás kell. Otthon, kertben utcán, és mindenhol.
24/30 A kérdező kommentje:
megvettük,és márt 2 napja használom és szépen jön láb mellett,amúgy a forgolódás módszert 2 hónapig próbáltam,de semmi...
2012. jan. 21. 12:47
25/30 anonim válasza:
Akkor mi a ráknak kérdeztél? :/
26/30 Szilvi & Argos válasza:
Egy kérdésem lenne: ha leveszed a szögest, akkor sem húz a kutya???
27/30 anonim válasza:
majd én válaszolok: Dee húz mint az állat:))))
28/30 anonim válasza:
Azért nem húz, mert fél. Fél a fájdalomtól. Kíváncsi vagyok, hogy egy sima nyakörvben mit csinálna...
29/30 anonim válasza:
Kérdező! Legalább fordítsd meg a nyakörvet, a szöges legyen kifele, akkor sima fojtóként fogod használni.
30/30 anonim válasza:
Ha szögessel segítség nélkül meg tudod tanítani rendesen sétálni (ami alatt azt értem, hogy egy sima bőrnyakörvvel is tudod már rendesen sétáltatni), akkor gratulálok, valamelyikőtök (a kutya vagy te) elég okos volt ahhoz, hogy elérjétek a kívánt eredményt. De ha még mindig csak a szöges tartja vissza a húzástól, akkor kezdd előről, olvasd végig a válaszokat, és gondolkodj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!