Egy golden retrievernek ezek a felszerelések jók? (link)
A leírás szerint a nyakörv igen, vízálló, és az elem cserélhető benne. Jónak tűnik, mert biztos elég messziről látszik. Városi sétához esetleg megfontolhatnád még ezt [link] ez is villogós, de spontán fényvisszaverő is, ami városi sétához épp elég. Lámpák fényében nagyon jól látszik. Nekem ilyenem van, nem villogós, csak láthatósági mellény-színű, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
A póráz tökéletes.
A szájkosár: ez sem rossz, maximálisan biztosít harapás ellen, de a kutyának annyira nem kényelmes, mert nem tud benne lihegni. Ez akkor nagyon jó típus, ha pl. állatorvosnál nem hagyja magát vizsgálni a kutya, és el akarják kerülni a dulakodást. Ha huzamosabb időre, pl. tömegközlekedési eszközökön használnátok elsősorban, akkor valami könnyű bőr vagy fém szájkosarat ajánlanék inkább, mert abban kicsit ki tudja nyitni a száját és nyáron tud lihegni. [link]
Igen jók, kivéve a szájkosár, abból én is valami "rácsos" fajtát javasolnék, ezek a nejlonok inkább harapásgátlók és eléggé tudják feszélyezni a kutyát.
Ha gondolod még nézz körül vaterán is, ott töredék árért megkapod ezeket (ebayről nem is beszélve).
Esti sétákhoz a villogó nyakörv mellé vagy akár helyett is tudom javasolni még a fényvisszaverő mellényt.
Van belőle jó pár típus:
Utolsó: Buszra kell a szájkosár..ha akarod ha nem..megbüntetnek érte..viszont itt nálunk ha még kölyök nem kell rá,de ha felnő kell,mert a sok idős ember fél tőle..
Kérdező: Szerintem ez így jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!