Egy golden retrievernek milyen nyakörvet, pórázt ajánlanátok? (képet is linkeljetek)
Kép ha tudsz.
Köszi
Egy egyszerű, nem folytó bőr vagy textil nyakörv, mint ilyen (ez az első kép, amit megláttam googleban):
Póráznak is egy normális 1.5-2 méteres textil, bőr vagy lánc póráz legyen, csak ne flexi! Ezek kiképzéshez is, sétákhoz is tökéletesek.
Illetve az esti sétákhoz jó, ha van fényvisszaverő vagy világító nyakörv. Pl. ilyen:
Szájkosárnak (bár én útálom és nem vagyok a híve, mert egy normálisan nevelt kutyához hülyeség) műanyagot, bőrt vagy textilt javasolnék. Az én kutyámnak ilyen van. Csak a buszozáshoz használjuk, ott kötelező.
Szia! A kutyussal sétálni, futni fogsz vagy esetleg mentek úszni is? Mert ha igen, akkor a bőr nyakörvet felejtsd el, amúgy meg nagyon jó az is. Én a textil javaslom pórázból és nyakörvből is. Esetleg még a cinch it nyakörveket, nagyon jók, de itthon borsos áruk van (mondjuk lehet ennél drágábban is kapni bőrt)
póráz pl:
Szájkosarat csak akkor ajánlom, ha tömegközlekedéssel is utaztok, különben szerintem egyáltalán nem szükséges (illetve akkor, ha agresszív a kutya, de ez nem olyan fajta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!