Megfelel a lenti összetevők alapján ez a táp a 7 hónapos bullmacimnak?
1., Összetétel: Húsliszt, búzaliszt, búza, búzadara, baromfizsír.
Beltartalma: 21% nyersfehérje, 9% nyerszsír, 3% nyersrost, 8% nyershamu, 1,8% kalcium, 1,3% foszfor, 0,3% nátrium, 9,5% nedvesség, A vitamin: 5.000 IE, D3 vitamin: 500 IE, E vitamin: 65 mg, C vitamin: 7 mg, B1 vitamin: 2 mg, B2 vitamin: 3 mg, B6 vitamin: 1 mg, B12 vitamin: 10 mcg, Vas: 34 mg, Cink: 37 mg, Réz: 3 mg, vas-szulfát, cink-szulfát, réz-szulfát.
Na most legyek okos :)
Zöld kagylót már kapja 4 hónapos korától folyamatosan :)
Huh, ennyi mindennek megfeleljen egy táp.. Happy Dogtól szépen fejlődik, de 2-3 hetente előjön egy pár napos időszak, amikor trutyiszerű lesz a kakija. Én a fogváltásnak tudtam be, mert az elején megviselte és sokszor megfosatta. De a tegnapi ivartalanításnál megnézettük a fogait és már lecserélte mindet, viszont múlt héten megint volt ilyen pár napos időszak. Úgyhogy elkezdtem gyanakodni a tápra...
Ezért gondolkodom, hogy váltok vmire..
Milyen az a Pet-Phos kúra?
A Josera jó táp és nem is drága azt megpróbálhatod.
A pet phos egy magas Ca tartalmú kiegészítő én nem szoktam adni táp mellé soha plusz Ca-t.... csak ízület védőt. Ca-t max szoptatós szukáknak...
Jónak tűnik! Köszi :)
A kukorica és kukoricaliszt nincs benne a nem javasolt összetevők között?
Az előzőt a Josera-ra írtam.
Igazából magától elmúlik neki ilyenkor.. Meg azért gondolkodom a váltáson, hogy teljesen jó legyen neki a táp, amit kap. Bár még amúgy 2-3 hetet úgyis várok, van még bőven táp.
Szia!
Pár hónapja még én is Happy Doggal etettem, és ugyanazt tapasztaltam mint Te. Ez már nem lehet véletlen :)
A kutyus csúnya lett tőle, korpás, és fénytelen, a kaki szintén trutyís. Nem értem ezt a hirtelen minőségromlást.
(egyébként Acanára váltottunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!