Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megfelel a lenti összetevők...

Megfelel a lenti összetevők alapján ez a táp a 7 hónapos bullmacimnak?

Figyelt kérdés

1., Összetétel: Húsliszt, búzaliszt, búza, búzadara, baromfizsír.

Beltartalma: 21% nyersfehérje, 9% nyerszsír, 3% nyersrost, 8% nyershamu, 1,8% kalcium, 1,3% foszfor, 0,3% nátrium, 9,5% nedvesség, A vitamin: 5.000 IE, D3 vitamin: 500 IE, E vitamin: 65 mg, C vitamin: 7 mg, B1 vitamin: 2 mg, B2 vitamin: 3 mg, B6 vitamin: 1 mg, B12 vitamin: 10 mcg, Vas: 34 mg, Cink: 37 mg, Réz: 3 mg, vas-szulfát, cink-szulfát, réz-szulfát.

2012. jan. 19. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
a 30% fehérje 20% zsír arány nagytestű fajtához nagyon nagyon sok én 26% felett nem adnék e mellé max 14% zsír 0,8% körüli kalcium és 0.68% körüli foszfor arány.
2012. jan. 19. 20:31
 12/72 Akiteki ***** válasza:
Szerintem 7 hónaposan már kell kezdenie kicsit erősödni, megnyomhatod egy kicsit magasabb fehérjetartalommal. Előtte biztosan én sem merném. Én mindenképpen vennék mellé zöldkagylót.
2012. jan. 19. 20:32
 13/72 anonim ***** válasza:
74%
Mi BOSCH táppal etetünk,nagy fajta kutyánk van,nagyon meg vagyunk elégedve.Az én véleményem,hogy a 3O% fehérje sok egy kicsit,főleg nagytestű kölyökkutyáknál,szerintem az ideális 24-26%.Ráér később hizlalni,izmosítani.A zsírt pedig pótolhatod,főleg intenzívebb napokon,lazacolajjal.Meg kb. 1O naponként egy tojás.Sülve vagy főve,semmiképp sem nyersen.Esetleg egy Pet-Phos kúra sokat segíthet a későbbi gondok elkerülésében.
2012. jan. 19. 20:32
 14/72 A kérdező kommentje:

Na most legyek okos :)

Zöld kagylót már kapja 4 hónapos korától folyamatosan :)

Huh, ennyi mindennek megfeleljen egy táp.. Happy Dogtól szépen fejlődik, de 2-3 hetente előjön egy pár napos időszak, amikor trutyiszerű lesz a kakija. Én a fogváltásnak tudtam be, mert az elején megviselte és sokszor megfosatta. De a tegnapi ivartalanításnál megnézettük a fogait és már lecserélte mindet, viszont múlt héten megint volt ilyen pár napos időszak. Úgyhogy elkezdtem gyanakodni a tápra...

Ezért gondolkodom, hogy váltok vmire..

Milyen az a Pet-Phos kúra?

2012. jan. 19. 20:44
 15/72 anonim ***** válasza:

A Josera jó táp és nem is drága azt megpróbálhatod.

A pet phos egy magas Ca tartalmú kiegészítő én nem szoktam adni táp mellé soha plusz Ca-t.... csak ízület védőt. Ca-t max szoptatós szukáknak...

2012. jan. 19. 20:54
 16/72 anonim ***** válasza:
49%
szerintem próbáld ki hogy ha csak száraz eledelt adsz a kutyusnak fejeld meg egy kis főt rizzsel mert az fog és van benne fehérje túl sokat nem mert meg nyúlik a csontozata nekünk is van ilyen kutyánk és akkora mint egy ló de a rizs csodákra képes viszont adhatsz neki bármit ö a legfogékonyabb kutya mindenre én főzők neki kacsafej plusz rizs plusz tészta
2012. jan. 19. 21:03
 17/72 A kérdező kommentje:

Jónak tűnik! Köszi :)

A kukorica és kukoricaliszt nincs benne a nem javasolt összetevők között?

2012. jan. 19. 21:07
 18/72 A kérdező kommentje:

Az előzőt a Josera-ra írtam.

Igazából magától elmúlik neki ilyenkor.. Meg azért gondolkodom a váltáson, hogy teljesen jó legyen neki a táp, amit kap. Bár még amúgy 2-3 hetet úgyis várok, van még bőven táp.

2012. jan. 19. 21:10
 19/72 Rotis_lány ***** válasza:

Szia!

Pár hónapja még én is Happy Doggal etettem, és ugyanazt tapasztaltam mint Te. Ez már nem lehet véletlen :)

A kutyus csúnya lett tőle, korpás, és fénytelen, a kaki szintén trutyís. Nem értem ezt a hirtelen minőségromlást.

(egyébként Acanára váltottunk)

2012. jan. 19. 21:11
 20/72 A kérdező kommentje:
Na meglesem az Acanát is, köszi :)
2012. jan. 19. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!