Mi a véleményetek erről a tápról? (összetevők lent)
Jöhet! Én megenném!
Jobb dolgok vannak benne mint egy májkrémbe!
Bento happy life adult.
Kilója kb. 620Ft, szóval elég jó árban van szerintem.
-Hús és állati származékok,összesen ugye 24%.Csak épp azt hallgatják el elegánsan,hogy ebből mennyi pontosan a hús és mennyi a vágóhyídi szemét.
-Gabona,minimum 4% rizs:ebből csak az nem derül ki,hogy valójában pontosan mennyi gabona van benne,a 4% a gabonákból a rizs aránya,a többi olcsó kukorica vagy búza,nem kell a kutyának.
-zöldségszármzékok:olcsó hulladékanyag,a zöldségek emberi fogyasztásra alkalmatlan részei,mint pl.szár,levelek,héj.
-olajok és zsírok:általában vagy már elhasznált sütőzsíradék,vagy gyenge minőségű ipari zsír.
Összegezve a dolgot,én nem venném meg.
Szerintem egyértelmű, hogy a gabona 4% rizst jelent és nem azt, hogy a gabonából 4% rizs van és xy % másfajta gabona...
Azt pedig te sem gondolhatod komolyan, hogy a kutyatápokba emberi fogyasztásra alkalmas színhúsokat használnak fel...Mindegyikben vágóhídi melléktermék van.
Én ezzel a táppal etetek, meg vagyok vele elégedve. Nagyon szereti a kutyám. Szerintem a beltartalma is megfelelő, nem kell hogy pl. 70% hús legyen benne, régen a kutyák biztos nem prémium tápokon nőttek fel.
Reggel kap belőle, este meg kacsa far-hátat.
15 kg-os kiszerelést 7500 Ft-ért vettem, teljesen megéri.
Póbáld már értelmezni!
Nem 4 % gabona van benne összesen,ami mind rizs,hanemaz ÖSSZES gabona 4%-a rizs.
Egy másik kérdésnél linkelt be valaki egy oldalt,ahol pont ilyen félreértelmezhetően leírt átverésekről van szó.
Kár, hogy nem tudsz szöveget értelmezni...
A zárójel ebben az esetben olyan mintha kettőspont lenne. Leírja átfogóbban az összetevőket és utána, a zárójelben, hogy pontosan miből is származik a gabona vagy a hús vagy a zöldségek. Pl. zöldségek mellett ott van, hogy ez x % paradicsomot, y % brokkolit jelent. Ugyanez az előzőknél.
Nem tudom miért olyan nehéz elhinni, hogy nincs benne kukorica...
Szerinted akkor miért nem úgy írják simán,hogy "rizs 4%",mint minden normális tápnál?
Hogy miért nem hiszem el,hogy nincs benne kukorica?Nagyon egyszerű:mindben van ebben az árkategóriában azon egyszerű okból,hogy jóval olcsóbb,mint a rizs.
És én köszönöm,de nem etetek vágóhídi szemetet sem a kutyámmal.Voltam ugyanis vágóhídakon,láttam egyet-mást.
Amit most kutyatápokba tesznek "melléktermék"becenéven,annak a megsemmisítéséért a vágóhídak súlyos pénzeket fizettek,ugyanis veszélyes hulladéknak minősül(ennek fogalmát megtalálod itt a neten,a Google a barátod).A húsipari cégeknek aranybánya a sok olcsó kutyatáp,nemcsak hogy megspórolják a megsemmisítés költségét,de még fizetnek is nekik érte a szemétért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!