Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ma hoztam el a spánimat s...

Ma hoztam el a spánimat s most a kazánházban rettenetesen sír ez normális?

Figyelt kérdés
Nem akarom túlságosan elkényeztetni, úgy gondolom elég ha nappal benn van a házban,és mivel az ágba nem szeretnem felszoktatni, hogy ott aludjon kitettük . Nem lehet baja a rengeteg sírástól? Rettenetesen tudom sajnálni, de mégsem akarom, hogy ő legyen később a ház ura, és megszeretném nevelni! Ez része a nevelésnek nem?
2012. jan. 5. 01:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Lenyugodott, kimentem hozzá de már nem sír, nem bolygatom meg .
2012. jan. 5. 02:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Kimentem, hogy hozzam be s nem sírt már ,így nem bolygattam meg.Lenyugodott!
2012. jan. 5. 02:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Hányszor írod még le? :)
2012. jan. 5. 05:35
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem akarattal írtam, a gépem meghibbant, lefagyott vagy valami ilyesmi:)
2012. jan. 5. 06:42
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
Spániel kazánházban? Gratulálok. Gondolom szaporított. Tenyésztő sose adott volna el neked kutyát, ha közlöd vele, hogy megy a kazánházba. Csak tudnám minek vesz valaki spánielt ha nem hajlandó az ő igényeit is figyelembe venni. Egyébként meg most cseszed el a kutyáddal való kötődés kialakulását. Tél van, hideg van, nem vagy kint annyit vele, így nem fog szoros kapcsolat közöttetek kialakulni, de gondolom annyira ez téged nem izgat, ha képes vagy kirakni egy kazánházba egyedül miközben szegény azt sem tudja hol van, mi történt vele.. stb. Pontozz le, de én azt mondom a kutyatartáshoz is felkellene nőni.
2012. jan. 5. 08:19
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Csatlakozom az előzőhöz. Szegény spániel. Kazánházba "lakni". Ő nem egy házörző típusú kutyus. A sírástól persze nem lesz baja. De hogy boldog élete nem lesz a kazánban, plussz attól hogy néha megsimized amikor találkoztok az udvaron, az tuti.
2012. jan. 5. 08:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért vannak fokozatok a kazánház meg az ágy között is... Legyen csak bent a házban, rakd le az előszobában, a nappaliban, vagy a szobád sarkában. Nyilván jobban fog idegesíteni elsőre, kemény 1-2 éjszaka lesz, de legalább nem azt fogja érezni, hogy elhagyta a falka, hanem hogy ott vannak, csak neki most viselkednie kell. Rengeteget számít, ha a kutya a kezdetektől biztonságban érzi magát nálad, az meg nem megy, ha kiteszed a szűrét egy olyan helyre, ami nyilvánvalóan nem tartozik a szűken vett életteretekbe.
2012. jan. 5. 08:49
 18/19 A kérdező kommentje:

Benn van a kutyus, nem a kazánházban. Éjszakéra tettm ki, de éjszaka 3 ig nem tudtam aludni a lelkiismeret fúrdalástól, hogy szegény sír, fél és stb...Behoztam.

Nagyon szeretem a kutyát és érdekel, hogy mi van vele csak annyi olyan vidit láttam ahol a kutya a gazdája ellen fordult, hogy megilyedtem velem is ez történhet. Amugy benn leszéjszaka és megpróbálom nem ezzel megtanítani, hanem más módszerrel ami neki nem fájdalmas.

2012. jan. 5. 09:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért ahhoz rengeteg hibát kell elkövetni, hogy a kutya ember ellen forduljon, pláne ha az a gazdája. Ha utánanézel rendesen a kutyanevelésnek, falkavezérségnek (ajánlom szeretettel a cerberos kutyaiskola "ebnevelde" menüjét, ott vannak kölyökneveléssel kapcsolatos cikkek is, nagyon hasznosak), és következetesen, jól neveled, akkor nem kell ilyentől tartanod.
2012. jan. 5. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!