Ma hoztam el a spánimat s most a kazánházban rettenetesen sír ez normális?
Az összes német juhászom velem aludt addig, míg meg nem nőtt akkorára, hogy ne lássák rajta, kölyök.
Persze, megtanulták, bejönni csak akkor lehet, ha engedem. Kimenni csak akkor lehet, ha engedem.
Szerintem vidd be a házban, szegénynek elég sokk így is, hogy elszakadt az eddigi környezetétől. Nekem is van 2 kutyám, én csináltam neki helyet az előszobában, van kis fekhelyük, ahol nyugodtan elvannak éjszaka, de ha akarnak, akkor kimehetnek. Ez még nem elkényeztetés! A kutyáim rendesek, szót fogadnak, nem ettől függ az egész.
Az előzőhöz csak annyit: "Kimenni csak akkor lehet, ha engedem." =>a lakásba bemenést megértem, hogy korlátozod, de azt nem, hogy mikor mehet ki. Gondolom, te sem örülnél, ha megszabnák mikor mehetsz ki wc-re. Ha a kutya ki akar menni, akkor ki kell engedni! Ez is távol áll az elkényesztetéstől, egy állatnak is ugyanúgy lehetnek szükségletei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!