Mi volt az oka?
Hát erre nem lehet konkrét választ adni.
Veszettség nem hiszem.
Valószínűleg a mérgezés de már későn kapta meg. Nekem 2 Komondorom volt. Egyik reggel ők is ilyenek voltak mint amit leírtál. Az egyik ezek kevésbé mutatta a másik jobban. Mind a 2-nek 1 lapos gyomormosás + mérgezés elleni inekció. A szukát sajna már nem lehetett megmenteni de a kan még felépült 1 hét múlva teljesen.
Szerintem itt a gyomormosás hiánya is közre játszott.
Köszönöm, én is a mérgezést mondtam, de hogy nem volt olyan kutya ami felnyalt volna bármit is, meg nem is férhetett semmi olyanhoz!
Ezért gondoltam arra hogy valaki idegenkezűleg,megmérgezhette, és volt ideje felszívódni a méregnek,akkor már semmi se segít:(
Vannak mérgek, amik bőrön át is felszívódnak. Ismerősöm kutyája azért pusztult el, mert belelépett valami vegyszerbe. Győrben pár hónapja vagy egy tucat kutya pusztult el, séta közben rosszul lettek, és az állatorvosig már nem értek el velük. Máig nem hallottam róla, mi lehetett az, valószínű valami gyorsan ölő méreg.
Szegény boxert sajnálom. A gazdáit meg még jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!