Bullmasztiffrol lenne pár kérdésem. Ki tud segíteni?
"Drága" 20 %-os a bullmaci SOHA nem támadna emberre..SOHA..a saját gazdájára meg végképp nem..ebből látszik hogy nagy az isten állatkertje....Kedves kérdező: a Bullmasztiff egy végtelenül kedves,okos kutya..:) Imádom Őket,csak sajnos panelba Édesanyámék nem engedik..úgy hogy ha kertes házban fogunk élni lesz egy az biztos :) Nem olyan vészesen de azért nyáladzik..szerintem vicces mikor olyan mintha lenyelt volna egy cipőt,és ott lóg a nyál ami olyan mintha cipőfűző lenne :)
Utóirat: Majd M.-H. Alexandra jön szerintem mert van egy kis bullmedvéje :)
Szia Kérdező! :)
Szerintem mi a napokban priviztünk. Ha mégse te vagy, szòlj és regélek ròla! :)
B.U.È.K.
U.I: Joey pont letojja a durrogtatàsokat. Most aludt el, miutàn 1,5 òràn àt azt vàrta mikor esik le màr egy kis sajt a sajttàlròl :))
Hát igen :D
ma 19:14!
Ha egy picit utánaolvasnál a bullmasztiff eredetének, tudhatnád, hogy ez nem igaz. A bullmasztiff az erdő őre volt sok-sok évvel ezelőtt, ami annyit jelent, hogy a vadőrt és az erdőt védte. Ha támadásra került sor, mert védenie kellett a vadőr életét SOHA nem halált okozó sérüléssel tette azt, hanem fogva tartotta a "betolakodó".
Ahhoz, hogy egy bullmasztiff a SAJÁT gazdájára támadjon, ahhoz egy ideggyenge, agyonszaporított, egész életében ütlegelt állatról kellene, hogy beszéljünk.
Azt pedig tudhatnád, hogy a média mennyire hajlamos eltúlozni a dolgokat, legyen szó tévéről, vagy akár kutyás újságról.
Maximum a rotira lehet igaz, amit te írsz, hogy a gazdájára támad, de ott is erősen félre kell nevelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!