Bullmasztiffrol lenne pár kérdésem. Ki tud segíteni?
Sziasztok! Az én bullmacim hétfőn lesz 1 éves. Imádom! Egy édes manó! Kistestű kutyákkal él együtt, és benti kutya! Nem nyáladzik! Jó, ha iszik, és szaftos kaját eszik természetesen elfér egy zsepi, de amúgy Kongó sose volt cipőfőzős kutya, még nyáron a nagy melegekben sem! Soha nem támadna rám, ez biztos. Még egy morranása se volt soha, még csontnál sem, kajánál sem. Akármit elvehetek tőle, vagy kivehetek a szájából. na ha Párom megcsikizz akkor odajön és érdeklődik, hogy semmi bajom e, szerintem ha valaki ténylegesen bántana az utolsókig is elmenne, hogy megvédjen! Csak ódákat tudok róla zengeni! Mindenkinek ajánlom a bulmacit!! na persze nem hátsókerti láncos/keneles kutyaként. Az enyém minden éjjel a lábamnál alszik, és mikor beteg voltam, nagyon köhögtem, fulladoztam, ott virrasztott mellettem egész éjszaka, letette a fejét az ölembe és kétségbeesve nézett rám. Nagyon nagyon szeretem, egy Csodakutya!
Az újságos csajnak meg csak annyit mondanék, hogy szégyelheti magát, hogy ilyen trágár módon irogat, olyannak aki valószínű jobban ismeri a fajtát mint ő. Magát jellemzi ezzel a hangvétellel! Olvastam már hogy egy boxer szétmarcangolt egy férfit... Szerintem a boxer tulajdonosok valószínű kiröhögnék a cikk íróját... Ha egy kutya támad, annak oka van, és elég durva előzményei! Miért van az, hogy általában kisgyerekek és idősek az áldozatok? Mert a gyerek cibálja nyúzza a láncon tartott hátsókerti kutyát, akinek annyi kapcsolata van az emberrek, hogy kaját dobnak elé. A másik az idősek, akik jönnek nagy szatyrokkal menj haza, takarodj, stb... esetleg megütik szatyorral, seprűvel. Saját tapasztalat, az én Nagymamám is ezt csinálja, csak az én kutyám nevelve van, és tűr. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!