Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért fél mindentől a kutyám?

Miért fél mindentől a kutyám?

Figyelt kérdés
1 éves kan csivava kutyám van, aki az első perctől kezdve mindentől fél. a tenyésztőnél annyira rettegett 8 hetesen (!) hogy alig bírták megfogni. :( Sajna ez mára annyiban változott, hogy nem szalad el, hanem ahogy valaki közelít felé összepisili magát. még tőlünk is fél. ma is lehajoltam, hogy megsimogassam, és engem is lepisilt. a párom próbálta vigasztalni, hogy ne féljen ennyire, felvette a kezébe, és telibe pisilte a pólóját. Valami ötlet???? Lécci segítsetek, mert ezt már nem bírjuk sokáig!!!
2011. dec. 29. 13:01
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Kiheréltettük, azóta sokkal nyugodtabb a viselkedése :) Beszéltem nem egy magyar csivava tenyésztővel, megnézték, voltam vele egy kutya ter4apeutánál, és ő is meg az összes tenyésztő, és a doki is azt mondta, hogy a kutya egyértelműen nem hülye, nagyon is okos. a félelme mostmár csak a fiúkra különösen a fiú gyerekekre irányul. Sajna én nem tudtam, hogy ott ahonnan elhozták, voltak gyerekek, és úgy néz ki, hogy bánthatták, mert sajna ezen a félelmén nem tud túllépni. Azóta már megszerzett egy engedelmességi bizonyítványt, tökéletesen szobatiszta lett. tehát végül nem azért volt ilyen mert szaporítótól van. Sajna az ő esete tökéletes példa arra, hogy egy tenyésztő is lehet szemét.

Januárban 3 éves lesz, és nagyon jól fejlődik a kommunikációja az idegenekkel. Rájött, hogy nem bántja mindenki, már barátkozni is próbál néha :)

2013. okt. 17. 00:38
 32/35 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy megoldódott a probléma, bár nemigen fogadtam volna sok pénzben hogy így lesz :) Gratulálok! Nem sokan tettek volna meg ennyi mindent és kész csoda, hogy így helyrehoztátok ezt a kutyát.
2013. okt. 17. 20:12
 33/35 anonim ***** válasza:
Szuper, ez nagyon jó hír! :)
2013. okt. 17. 21:01
 34/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon jó kis kutyus lett belőle, már tudom vinni magammal bárhová, mindenki szereti :-) sok ember előítéletes a csivavákkal de ő tökéletes példa arra, hogy a kitartásnak van eredménye :-)
2014. júl. 29. 08:10
 35/35 anonim ***** válasza:
Szuper! Gratulálok! :)
2014. júl. 29. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!