Van 1 szuka és 1 kan kutyám. Nem bírnak párzani. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
a kan mindig vagy fölé, alá vagy stb. próbálja be párzani mi lehet a baj???????????????????????????????????????????????????????????????????????????2011. dec. 28. 16:03
1/39 anonim válasza:
Okosabbak mit a gazdája, és nem szeretnének feleslegesen kiskutyákat gyártani.
2/39 A kérdező kommentje:
mi bajod van? mindig más hol is olvastam már hogy te csak azt mondod hogy ne szaporítsanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 28. 16:06
3/39 anonim válasza:
A "baj" az , hogy okosabbak mint a gazdi.
Nem értesz hozzá, minek akarsz szaporítani? Ezt hagyd a tenyésztőkre.
5/39 anonim válasza:
Gondolom se tk, se tenyészszemle, se egészségügyi szűrések. Nincs elég beteges, keverék kutya az utcákon, menhelyeken, sintértelepeken?
6/39 anonim válasza:
Gondolj ki valami hihetőbb kamukérdést. :)
7/39 anonim válasza:
Így is annyi kutya van már menhelyen, utcán. Minek még több tk nélküli mix? Ha kölyköt akarsz hozz ki egyet menhelyről vagy vegyél tenyésztőtől. Bár hiába is mond bárki bármit...
8/39 anonim válasza:
Az a bajom, hogy NAP MINT NAP jönnek be újabb és újabb kutyák a menhelyre és a gyepire. Arra tettem fel az életem, h nekik segítsek. De ezzel az irammal egyszerűen lehetetlen lépést tartani, minde nap el kell altatni 3-5 állatot, mert NINCS HELY! Fizikai képtelenség többet tartani. Az egyin gyepin is hivatalosan 14 kutya lehetne, helyette van 40 és minden nap bevisznek vagy 5öt még hozzá. Így kezd érthetővé válni?
9/39 A kérdező kommentje:
4. ez mind megvan amit itt felsoroltál.Kettő mind a kettő fajtiszta és nem valami korcsok
2011. dec. 28. 16:11
10/39 anonim válasza:
Mi a jó büdös francért szaporítja mindenki a kutyáit orrba-szájba? Mi a bánatot akarsz csinálni a kölykökkel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!