Miért fél mindentől a kutyám?
Figyelt kérdés
1 éves kan csivava kutyám van, aki az első perctől kezdve mindentől fél. a tenyésztőnél annyira rettegett 8 hetesen (!) hogy alig bírták megfogni. :( Sajna ez mára annyiban változott, hogy nem szalad el, hanem ahogy valaki közelít felé összepisili magát. még tőlünk is fél. ma is lehajoltam, hogy megsimogassam, és engem is lepisilt. a párom próbálta vigasztalni, hogy ne féljen ennyire, felvette a kezébe, és telibe pisilte a pólóját. Valami ötlet???? Lécci segítsetek, mert ezt már nem bírjuk sokáig!!!2011. dec. 29. 13:01
21/35 anonim válasza:
Kérdező , te nagyon , de nagyon bunkó vagy !! De ha elolvasnád amiket írkálsz . Mi csak válaszolunk. Ha nem tudod elfogadni az igazságot akkor sajnállak.
22/35 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt csak ilyen idegbetegek vannak... szánalom... amúgy igen a kutyusnak van törzskönyve. Sajna ismételnem kell magam...
Nem a válaszokkal van a baj, hanem a STÍLUSSAL!!!Ja és azt tegyük még hozzá, hogy én feltettem egy normális kérdést, és a három oldalból kb 3db normális választ kaptam. nem engem kéne basztatni, hanem elgondolkodni, mielőtt támadtok, úgy, hogy NEM ÉN KEZDTEM EL BUNKÓZNI!
2011. dec. 29. 21:08
23/35 A kérdező kommentje:
Ja és az elsőnek: rád nem is írtam h bunkó vagy
2011. dec. 29. 21:08
24/35 A kérdező kommentje:
Az idegbeteg alól tisztelet a kivételnek!!!! mielőtt megint valaki ok nélkül nekem ugrik.. -.-"
2011. dec. 29. 21:12
25/35 anonim válasza:
A legtöbb kutyasuli vállal bentlakásos képzést is, szerintem hívd fel a Cerberost, biztos ők is vállalnak ilyet!
26/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2011. dec. 30. 10:51
27/35 anonim válasza:
Azt kétlem, a Cerberos alapelvei a falkavezérségről szólnak, aminek pedig szerves része a gazda. Meg hát olyan eleve sehol nincs, hogy beadom "szervizbe" a kutyát, és majd visszakapom megjavítva, garanciával. Viszont vannak Cerbis kiképzők, akik házhoz mennek, az jó megoldás lehet, bár nyilván az sem a legolcsóbb kategória.
28/35 anonim válasza:
Azt valóban nem tudom, hogy van-e bent lakásos képzés a Cerberosnál, de nálunk Székesfehérváron az összes kutyasulinál van.
29/35 A kérdező kommentje:
ennyi idő után is jó nevetni ennyi bődületes baromságon XD tényleg sok itt az ideggyenge ember XD
2013. aug. 8. 12:35
30/35 anonim válasza:
Mi a helyzet azóta a kutyussal? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!