Melyik a legszebb, legokosabb, legaranyosabb, azaz legideálisabb öleb?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 21:37
21/32 A kérdező kommentje:
Azt úgy mondják intelligensebb körökben hogy sírnék:D
2009. máj. 21. 15:36
22/32 anonim válasza:
a stílussal ugyan nem értek egyet de való igaz a legtöbb extra mini öleb idegroncs !
Valami normál méretű kutya lenne ideális.
Én pl. tanítok mopszot és havanese-t is és mindkettő nagyon okos értelmes, utóbbi meglepően az!
szóval az extra mini az felejtős, és a westi-t se ajánlanék - bár biztos megköveznek érte - de az nem öleb hanem egy igazi terrier ennél fogva izgága és következetes nevelés igényel, mert könnyen az ember fejére nő.
Társasági kutyák közül az 5 kiló felettiek már testileg is "alkalmasak az életre", mert hát kisebb társaik minél kisebbek annál rosszabb az egészségük és az idegrendszerük.
23/32 A kérdező kommentje:
Az én havaneseim sem idegbetegek, okos, szeretnivaló, nyugodt, kiegyensúlyozott, más kutyával nem agressziv 5 és fél és 6 kilós kutyák.
2009. máj. 21. 16:14
24/32 anonim válasza:
ne tegyél fel kérdést ide ha nem birod a kritikát el kell fogadnod h vannak emberek akik nem szeretik ezeket a kutyákat,mint én!!! aztán a másik h trágákodhatsz saját magad égeted szégyen vagy, mellesleg a gyilkológépeim fogadok kezesebb mint a te kis vakarcsaid! és a kis testű kutyák vérmesebbek agresszívabbak mint a közép és nagytestűek! gondolj bele ha én kutyám olyan lenne mint ezek-nem biztos h lenne még ember a földön!!!pont olyan a mentalitásod mint ezeknek a szaroknak egyből támadsz! hol marad a kúltúra? beléd nem szorult, pedig fogadok lány vagy és elég mocskos a szád!!!:D:D:D
25/32 A kérdező kommentje:
Hajjaj, de még milyen mocskos a szám:D
2009. máj. 21. 20:56
26/32 A kérdező kommentje:
Amúgy elmondanám azt, hogy nem a kutya a hibás mert idegbeteg lesz, hanem a gazda! Mindig a gazda! Azért mert sokan nem veszik komolyan az ölebeket, mert úgysem tudnak kárt tenni, ezért nem nevelik meg. Éééérdekes, én járattam kutyasuliba a 2 havanesem, és tündéri okos szófogadó nyugodt kutyák lettek. Na akkor csak nem a természetükkel van baj....
2009. máj. 21. 20:58
27/32 anonim válasza:
erre nem tudtál mit írni!!! itt a veszekedésünknek vége! most fog jönni egy váasz tőled amin nagyon sokat fogsz töprengeni,mert igy hirtelen az inteligenciádat meghaladta a sok információ!
28/32 A kérdező kommentje:
Már írtam választ te! És jó lenne ha elgondolkodnál rajta!
2009. máj. 21. 21:00
29/32 A kérdező kommentje:
Többet nem reagálok az írásodra, el tudom képzelni hogy egy kigyúrt kopasz majom vagy, azoknak kell vagánykodásból az amstaff meg a pitbull:S
2009. máj. 21. 21:01
30/32 anonim válasza:
Fogadd al, hogy veleki nem szereti az ölebeket... A stílusa meg nem a te bajod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!