Melyik a legszebb, legokosabb, legaranyosabb, azaz legideálisabb öleb?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 21:37
11/32 anonim válasza:
Szia!
Én a csivavára voksolok nekem az van nagyon aranyos, intelligens, és okos.És ha megbízható helyről veszi az ember egyáltalán nem lesz idegroncs.
Ja és aki nem tud rendes hangnemben válaszolni az minek ír ide.
12/32 anonim válasza:
sztem a kedves kérdező elég gáz
13/32 anonim válasza:
Hát nem tipikus öleb (de kisméretű), talán ezért is imádom: törpeschnauzer ... van saját akarata, nem egy plüsskutya; bátor; könnyen tanitható és okos. A típikus pamlagdísz "ölebeket" annyira nem szeretem.
Ami még nagyon tetszik az a skót terrier.
14/32 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ennyi tévhit alakult ki az ölebekkel szemben.........
2009. máj. 21. 13:36
15/32 anonim válasza:
Az ölebek buták meg csúnyák,és ráadásul elkényesztetett kis idegbeteg hadnemondjammik.Főleg az a "legjobb" amikor meglátnak a 2beaglémmel és 2 berni pásztorommal sétálni az utcán,akkor jajjveszékelve elrohannak,holott az ő kis szerencsétlen ölebük morogta meg az én igazi kutyáimat.Sztem vegyél inkább macskát.Még azis szebb,mint a kis patkányok.
16/32 A kérdező kommentje:
Hűű most nagyon megbántottál, mindjárt be is adom menhelyre a havaneseimet:D Szánalom. Beaglémmel Xd
2009. máj. 21. 15:05
17/32 anonim válasza:
Höö szánaloom?Nézzélmár a kis patkányaiddal együtt magadba.Mi bajod van ezzel:Beaglémmel?? xD pff
18/32 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D
Jól elszórakoztatsz köszi:D
2009. máj. 21. 15:14
19/32 anonim válasza:
pff sztem elég ránézned az ölebedre és máris röhögőgörcsöt kapsz..xD az jobb szórakozás lehet xD Én az ölebek mellet egész nap röhögnék h hogy néznek ki xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!