Szerintetek melyik a legszebb, legideálisabb nyaralóhely a világon? És miért?
nincs ideális hely, illetve akik nem panaszkodós típusok, azoknak meg mindegy
de mindnehol jöhet csótány, szúnyog, kígyó vagy csípős hangya pl, a vízben beleléphetsz egy tengeri sünbe vagy egy rájába, a nap megéget, a szél fúl, vagy nem fúj és túl meleg van, esik az eső vagy nem esik, unalmas a strandon ülni vagy izgalmas, vagy a helyiek hülyék, vagy sárlavina van vagy tájfun vagy hurrikán :D
sehol nem ideális, de ha valaki nyitott az újdonságokra, mindenben talál élvezetet, pláne azért, mert más, mint otthon.
Nagyon sok szép helyet látni a neten, reklámokban. Lehetetlen kiválasztani a legideálisabbat, ezért inkább már a Queen Mary 2-őn utaznék az óceánokon...
:D
EGYIPTOM!!!!!
Már voltam ott és gyönyörű, csodálatos,, egyzerűen leírhatatlan. Meleg, napfény, homokos tengerpart, pálmafák, kotélok, néger fiúk....
Ezenkiívül rengeteg történelmi hely, amit érdemes megnézni: gízai piramisok, Kairóban a múzeum és a múmiák, Luxor, a nekropilis, Királyok-völgye, ahol már 62 db fáraó eredeti sírját találták meg, Hatsebut fáraónő temploma, Karnak templom, Memmnon-kolosszusok (18,5 m magasak), hajókázás a Níluson, ami a világ leghosszabb folyója, fürdeni a Vörös-tenerben, lemenni tengeralattjáróval megnézni az élővilágát, ami csodálatos és gyönyörű, ezért kapta a nevét a tenger, hiszen ennek van a világon a legszinesebb élővilága.
Az emberek vendégszeretete elképeztő, annyira szeretik a magyarokat (főleg a teltebb, kék szemű, zőke hajú lányokat).Mindenkit megpróbálnak becsábítani a boltjukba, és ott ajándékokat is adnak. Szeretik, ha alkuznak velük.
Magyarországon nagy vizipipát nem lehet venni 10 ezer forint alatt, mi 4 ezerért vettünk egy hatalmaat, az én kicsi vizipipám pedig csak 1250 forint volt.
Meg az a hangulat....ete indul be az élet, mert nappal nagyon meleg van, mindenhol vizipipázó emberek, akik teát isznak, a hibizkusz tea ott isteni.
Nagyon hangulatos.
Légkondi minden házban és szállódában van.
Márciutól, októberig érdeme oda menni, mert akkor jó meleg van, bár a nyári hónapokban már túl meleg.
Mi Hurghadában voltunk, ami egy csodálatos üdülőparadicsom a Vörös-tenger partján.
Annyira jó volt, hogy le sem tudom írni és az a vendég szeretet, na meg a helyesbbnél helyesebb arab fiúk......
Bárcsak elutnék még egyszer oda!
Tiszta szívből ajánlom, mert hatalmas élmény és nem i drága.
Nekem Andalúzia! A tenger is a hegyek is, és Ronda nevű város.
Erdélyben a kárpátok, székelyföld.
13.20-nak
A páromnak élete álma volt eljutni Kubába, ezért 2 éve voltunk egy kéthetes körúton, az egész szigetet bejártuk, már ami a 2 hétbe belefért. Szép volt, de nem az az "álom", nem annyira más, mint a fillérekbe kerülő Tunézia, vagy inkább Egyiptom. Ha nem a turistáknak kialakított Varadérón ücsörög az ember, akkor nyomorral és kalibákkal szembesül, egész nap a házuk előtt üldögélő helyiekkel, akik ha meglátnak egy turistát, gyorsan zenélni kezdenek. Olyan furcsa, mintha az ottani emberek nem értékelnék, milyen szép helyre születtek, csak tengenek-lengenek, mintha senki nem csinálna semmit.
Nekem kicsit lehangoló út is volt, bár a tengerparton mellettem landoló pelikán, a sok kert kolibri tényleg szokatlan és szép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!