Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legszebb, legokosabb,...

Melyik a legszebb, legokosabb, legaranyosabb, azaz legideálisabb öleb?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 21:37
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Kínai meztelenkutya! Abból van szőrös változat is, a powder puff, ha esetleg nem tettszenek a kopaszkák!
2009. máj. 20. 21:47
 2/32 anonim ***** válasza:
50%

Angol bullterrier,ha kicsit akarsz,mini változat.

Le sem tudod magadról vakarni.

2009. máj. 20. 22:01
 3/32 anonim ***** válasza:
79%
Törpe vagy közép(ha nem baj ha egy kicsit nagyobb) uszkár. Nagyon kedvesek, okosak, aranyosak és ráadásul a szőrük szinte egyáltalán nem hullik, ezért ideálisak lakásban tartásra. Viszont 2-3 havonta egy kozmetikát igényelnek, mert a szőrüket nyíratni kell.
2009. máj. 20. 22:36
 4/32 anonim ***** válasza:
3%

Labrador!Okos, értelmes, aranyos picinek, könnyen tanul!

Ja,és imádja a családját!!

2009. máj. 21. 05:48
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az embereket, a labrador mikor volt öleb? Jól is néznénk ki...

Szerintem olyat válassz, ami nem annyira felkapott, mert elég problémásak tudnak lenni a szaporítás meg egyéb dolgok miatt...

2009. máj. 21. 07:10
 6/32 anonim ***** válasza:
68%
mitől jók az ölebek? csivava,yorki,pincsi stb... mind idegroncs,vegyél inkább egeret körülbelül egy méter csak csendesebb! üdv.
2009. máj. 21. 08:56
 7/32 A kérdező kommentje:

Te vagy az idegroncs te k*csög. Látszik hogy sosem volt még társasági kutyád.

A bullterrier nagyon nem tetszik. A labrador nem tudom mikor volt öleb...

Amúgy ha jó tenyésztőtől vesz az ember, akkor nem lesz a kutya sem idegroncs, sem beteg. Ezt is a szaporítók cseszték el. Egyébként vannak havaneseim (tenyésztőtől, nem betegek, remek idegrendszerük van), nem készülök kutyát venni, csak érdekelt másnak mi a véleménye.

2009. máj. 21. 09:02
 8/32 anonim ***** válasza:
44%
én akkor sem szeretem ezeket a "társasági kutyákat" köcsögözhetsz te balf@sz a véleményem nem változik,én nem szeretem, kifejezetten utálom ezeket a divat korcsokat! nem tetszenek és ennyi! (amstaff powa) peace
2009. máj. 21. 11:27
 9/32 A kérdező kommentje:

Én meg a gyilkológép amstaffokat utálom te b*zi:D

Amúgy minek írtál ide te s*ggfej? Senkit nem érdekel a véleményet te paraszt f*sz!

Amúgy tudod mi az a korcs? Mert egy fajtatiszta kutya nem lehet korcs, te unintelligens csicska:D

2009. máj. 21. 11:30
 10/32 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a legaranyosabb az ölebek közül a mopsz.
2009. máj. 21. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!