Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legszebb,...

Szerintetek melyik a legszebb, legideálisabb nyaralóhely a világon? És miért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 13:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát köszi, h megosztottad velünk az élményeidet, de én ettől függetlenül el szeretnék menni, ÉN szeretném megtapasztalni, h milyen. Lehet, h aztán ugyanazt mondanám, mint te, de lehet, h nem. Az egyik ismerősöm volt Kubában, mesélt róla fényképeket is mutatott, és ő csak jó dolgot mondott róla. De hát tudod! Ízlések és pofonok!

Amúgy, mi amikor horvátországba megyünk nyaralni, mindig bosznián keresztül megyünk és a neretva völgye tényleg gyönyörű!

2011. jan. 12. 12:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze, menj, szép is, csak arra írtam, hogy a felfokozott várakozásokat nem mndig tükrözik az élmények. Egy ismerősöm szerint ami egy "más világ", az Peru, de nincs már újabb másfél milliónk utazni, sőt töredéke sincs jelenleg.
2011. jan. 12. 13:13
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, nagy ott a szegénység, az biztos, de csodás tájak vannak, ismerősöm is volt, és csinált rengeteg elmondhatatlanul gyönyörű képet. Kocsit kell bérelni, és megkeresni az eldugott, érintetlen partszakaszokat stb. Azért Tunéziával sztem inkább ne hasonlítsuk össze, ég és föld a kettő, Tunézia is varázslatos, de teljesen másképp, és azért közel sem olyan szép.
2011. jan. 12. 13:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Bali ( Nusa Dua ) nálam eddig a legszebb és legromantikusabb , Thaiföld (Pattaya ) is csodás , Kuba (Varadero ) nekem nincs semmi rossz élményem onnan :), na és ami még nagyon tetszett , de igazából én úgy fogom fel, hogy egy "más világ" az Dubai és Abu Dhabi :D
2011. jan. 17. 21:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Lindau, Németország

egész Bodeni-tó környéke - bár inkább német és osztrák rész, a svájci rész, ahol voltunk, nem tetszett annyira

2011. jan. 19. 15:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. jan. 20. 00:04
 17/18 anonim válasza:

Ha meg valaki olvasna:

- Kuba!!!!! imadtam :) vissza mennek meg. szerintem Varadero a kiabrandito es az igazi oldschool Cuba az igazi :)

- Mauritius! tokeletes :) nincs hurrikan, februartol-aprilisig nem ajanlott, mert sok az eso, junius-juliusban a legjobb ill. oktober-novemberben :) gyonyoru, kedves emberek, orok szerelem... :)

2014. jún. 23. 22:00
 18/18 anonim válasza:
Erdély és Székelyföld :)
2014. júl. 18. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!