Szerintetek melyik a legszebb, legideálisabb nyaralóhely a világon? És miért?
Hát köszi, h megosztottad velünk az élményeidet, de én ettől függetlenül el szeretnék menni, ÉN szeretném megtapasztalni, h milyen. Lehet, h aztán ugyanazt mondanám, mint te, de lehet, h nem. Az egyik ismerősöm volt Kubában, mesélt róla fényképeket is mutatott, és ő csak jó dolgot mondott róla. De hát tudod! Ízlések és pofonok!
Amúgy, mi amikor horvátországba megyünk nyaralni, mindig bosznián keresztül megyünk és a neretva völgye tényleg gyönyörű!
Lindau, Németország
egész Bodeni-tó környéke - bár inkább német és osztrák rész, a svájci rész, ahol voltunk, nem tetszett annyira
Ha meg valaki olvasna:
- Kuba!!!!! imadtam :) vissza mennek meg. szerintem Varadero a kiabrandito es az igazi oldschool Cuba az igazi :)
- Mauritius! tokeletes :) nincs hurrikan, februartol-aprilisig nem ajanlott, mert sok az eso, junius-juliusban a legjobb ill. oktober-novemberben :) gyonyoru, kedves emberek, orok szerelem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!