Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért alszanak egyesek egy...

Miért alszanak egyesek egy ágyban a kutyával?

Figyelt kérdés
Nekem is van kutyám, viszont a hálószoba küszöbét sem lépheti át. Nem értem azokat akik beengedik a kutyájukat az ágyukba, és vele alszanak. Nekem senki nem magyarázza meg, hogy tiszta a kutyája, és hogy megmossa előtte a tappancsait stb. Az én kutyám is tiszta, de a szőr az szőr. Ami ugye hullik. Akár kistestű a kutya akár nem, akkor is hullik a szőre. Hogyan és leginkább miért szoktatják rá egyesek a kutyájukat arra hogy az ágyban van a helye? Az a kutya amelyik a gazdájával van így, általában nem tekinti falkavezérnek őt. A kutya pedig szép lassan bebolondul, agresszív lesz ha nem mehet valamiért fel az ágyra. Sokaknál látom hogy az eb szinte kiköveteli az ágyat ilyenkor. A kutya soha nem tanulja így meg azt hogy hol a helye a rangsorban. Szerencsétlenek nem tehetnek róla, csak az a szörnyű, hogy sokan azt gondolják ez a normális. Szóval észérvekkel (nem pedig önző emberi magyarázatokkal hogy pl olyan aranyos, kicsi, jó hozzábújni stb) indokolva magyarázza el nekem valaki, hogy mi az oka annak hogy egy ágyban alszanak a kutyával?
2011. dec. 18. 18:31
 141/154 anonim ***** válasza:
100%

Született perverz a kutya, direkt ő kérte,hogy filmezhessen.

Vagy próbáld meg csípőspaprikával... :D

2011. dec. 20. 00:12
 142/154 anonim ***** válasza:
90%
Egész jó kis csapat verődött itt össze egy "idióta" miatt :D
2011. dec. 20. 12:35
 143/154 anonim ***** válasza:
84%

Na igen, öröm olvasgatni a válaszokat már!

Nem is rossz ez a kutya a kamerával trükk! Még egy a cicára és tökéletes lesz a videó!

2011. dec. 20. 18:08
 144/154 Akiteki ***** válasza:
87%
Tényleg nem is értem, mi a baj ezzel. Én is ott vagyok minden alkalommal, ha a kutyám párzik és végignézem.:)))
2011. dec. 20. 21:04
 145/154 anonim ***** válasza:
84%
Hát úgy meg ez a minimum,hogy ő is nézheti :D
2011. dec. 21. 09:23
 146/154 A kérdező kommentje:
Gyorsan felléptem "hozzátok" hogy nagyon boldog karácsonyt kívánjak nektek. Ünnepekig még sok a dolgom, így sajnos nem érek rá netezni. Boldog karácsonyt kívánok!
2011. dec. 21. 09:42
 147/154 anonim ***** válasza:
100%
Neked is Áldott, Békés Karácsonyt Kívánunk, én ma még dolgozok, tehát ráérek netezni:)
2011. dec. 21. 10:28
 148/154 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek Boldog Karácsonyt! :)

Én csak pénteken leszek szabin :(

A kis lurkómra addig anyósék fognak vigyázni, hogy haladjunk is valamit a takarításban :D

2011. dec. 21. 10:47
 149/154 anonim ***** válasza:
100%
Boldog karácsonyt! Az új évben pedig újult erővel térünk vissza :)
2011. dec. 22. 09:56
 150/154 anonim ***** válasza:
100%
Kellemes ünnepeket kívánok gazdiknak és kutyusoknak egyaránt! :)
2011. dec. 22. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!