Miért alszanak egyesek egy ágyban a kutyával?
Már megtetted. Folyamatosan lehordasz mindenkit, aki nem úgy csinálja a dolgait, ahogy neked tetszik. Birkává szeretnél tenni minket, hogy kövessünk. De mi farkasok vagyunk.
Most be kéne húzni a fülünk-farkunk és elfogadni, hogy te tudod az egyedül üdvözítő megoldást az életben és holnaptól, vagy akár ma estétől mindent úgy teszünk, ahogy diktálod.
Oszd hát az igét, ó Nagy Kérdező!
Elképesztő, hogy mit váltott ki ez a kérdés :D
Bár számomra még most is érthetetlen, hogy mit lehet ezen ennyit évődni.
Nekem jól esik az, hogy a kutyám a közelemben van, pont. Másnak jól esik, hogy fut napi 10 kilométert. Én nem futnék, de az öcsém középtávfutó, és nagyon örülök, ha azt látom, hogy ez boldoggá teszi.
És igenis csak magamat tudom ismételni: én így vagyok boldog, a kutyám is boldog. Mit kell ezen még magyarázni?
Ezt találtam pár oldallal korábban:
"Ha az a lényeg hogy a kutyával aludjon valaki, akkor miért nem ő megy le a kutyája helyére?"
Az ágyba én se engedem be (de nem zavar, ha mások beengedik), viszont én hozzá szoktam bújni az ő helyén. Egyszerűen nem bírom ki, amikor olyan cuki módon alszik, átölelem és ráfekszem, ő meg csak tűri (akkora, mint én). Vagy nyáron kiteszek egy plédet a fűre, odahívom a kutyát és együtt szieszázunk az árnyékban. Olyan is elő szokott fordulni, hogy kiteszek egy matracot és éjszakára kiköltözöm hozzá az udvarra, de akkor sem az én matracomon alszik, hanem legföljebb mellette.
Én alszom a 10 hónapos bernimmel.
Gondolkoztam a mackószelídítésen, csak sajna illegális.
Hogy hogy oldom meg az intim együttlétet?
a kutyám ül az ágy végében,a nyakába kamera,és vesz mindent...
Egyszerű: A ku tya akkor jön fel,ha hívom.Logikusan,olyankor nem hívom...
"a kutyám ül az ágy végében,a nyakába kamera,és vesz mindent... "
Mi is próbáljuk erre megtanítani de nem tud 30 percig egy helyben ülni. Ti hogy tanítottátok?:D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!