Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért alszanak egyesek egy...

Miért alszanak egyesek egy ágyban a kutyával?

Figyelt kérdés
Nekem is van kutyám, viszont a hálószoba küszöbét sem lépheti át. Nem értem azokat akik beengedik a kutyájukat az ágyukba, és vele alszanak. Nekem senki nem magyarázza meg, hogy tiszta a kutyája, és hogy megmossa előtte a tappancsait stb. Az én kutyám is tiszta, de a szőr az szőr. Ami ugye hullik. Akár kistestű a kutya akár nem, akkor is hullik a szőre. Hogyan és leginkább miért szoktatják rá egyesek a kutyájukat arra hogy az ágyban van a helye? Az a kutya amelyik a gazdájával van így, általában nem tekinti falkavezérnek őt. A kutya pedig szép lassan bebolondul, agresszív lesz ha nem mehet valamiért fel az ágyra. Sokaknál látom hogy az eb szinte kiköveteli az ágyat ilyenkor. A kutya soha nem tanulja így meg azt hogy hol a helye a rangsorban. Szerencsétlenek nem tehetnek róla, csak az a szörnyű, hogy sokan azt gondolják ez a normális. Szóval észérvekkel (nem pedig önző emberi magyarázatokkal hogy pl olyan aranyos, kicsi, jó hozzábújni stb) indokolva magyarázza el nekem valaki, hogy mi az oka annak hogy egy ágyban alszanak a kutyával?
2011. dec. 18. 18:31
 131/154 A kérdező kommentje:
Ja oké! Majd ágyba szoktatom én is a kutyámat aztán lerohanom azt aki más véleményen van. Ettől leszek jó gazda! Kötekedésre meg nem válaszolok, elvagytok ti magatokban is. Nyugodtan vezessétek le itt az agressziót, vagy akármi. Én most elköszönök, de ti csak folytassátok nyugodtan a csevegést vagy a szidást, ami éppen jól esik, vagy amitől jobban vagy jobbnak érzitek magatokat. Köszönöm a válaszokat, jó éjszakát! Sziasztok!
2011. dec. 19. 20:47
 132/154 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként annyira mondod hogy nem fogadják el a véleményed,de te sem az övékét..
2011. dec. 19. 20:49
 133/154 A kérdező kommentje:
Ui: bármennyire is szeretnétek tovább szórakozni, nekem ma már erre nincs időm. :-)
2011. dec. 19. 20:50
 134/154 anonim ***** válasza:
73%
Köszönjük az engedélyedet! jó éjt neked is.
2011. dec. 19. 20:50
 135/154 Akiteki ***** válasza:
81%

Már megtetted. Folyamatosan lehordasz mindenkit, aki nem úgy csinálja a dolgait, ahogy neked tetszik. Birkává szeretnél tenni minket, hogy kövessünk. De mi farkasok vagyunk.

Most be kéne húzni a fülünk-farkunk és elfogadni, hogy te tudod az egyedül üdvözítő megoldást az életben és holnaptól, vagy akár ma estétől mindent úgy teszünk, ahogy diktálod.

Oszd hát az igét, ó Nagy Kérdező!

2011. dec. 19. 21:01
 136/154 anonim ***** válasza:
83%

Elképesztő, hogy mit váltott ki ez a kérdés :D

Bár számomra még most is érthetetlen, hogy mit lehet ezen ennyit évődni.

Nekem jól esik az, hogy a kutyám a közelemben van, pont. Másnak jól esik, hogy fut napi 10 kilométert. Én nem futnék, de az öcsém középtávfutó, és nagyon örülök, ha azt látom, hogy ez boldoggá teszi.

És igenis csak magamat tudom ismételni: én így vagyok boldog, a kutyám is boldog. Mit kell ezen még magyarázni?

2011. dec. 19. 21:10
 137/154 anonim ***** válasza:
74%

Ezt találtam pár oldallal korábban:

"Ha az a lényeg hogy a kutyával aludjon valaki, akkor miért nem ő megy le a kutyája helyére?"

Az ágyba én se engedem be (de nem zavar, ha mások beengedik), viszont én hozzá szoktam bújni az ő helyén. Egyszerűen nem bírom ki, amikor olyan cuki módon alszik, átölelem és ráfekszem, ő meg csak tűri (akkora, mint én). Vagy nyáron kiteszek egy plédet a fűre, odahívom a kutyát és együtt szieszázunk az árnyékban. Olyan is elő szokott fordulni, hogy kiteszek egy matracot és éjszakára kiköltözöm hozzá az udvarra, de akkor sem az én matracomon alszik, hanem legföljebb mellette.

2011. dec. 19. 22:39
 138/154 anonim ***** válasza:
84%
100. válasz!:D
2011. dec. 19. 23:06
 139/154 anonim ***** válasza:
86%

Én alszom a 10 hónapos bernimmel.

Gondolkoztam a mackószelídítésen, csak sajna illegális.

Hogy hogy oldom meg az intim együttlétet?

a kutyám ül az ágy végében,a nyakába kamera,és vesz mindent...

Egyszerű: A ku tya akkor jön fel,ha hívom.Logikusan,olyankor nem hívom...

2011. dec. 19. 23:17
 140/154 anonim ***** válasza:
82%

"a kutyám ül az ágy végében,a nyakába kamera,és vesz mindent... "

Mi is próbáljuk erre megtanítani de nem tud 30 percig egy helyben ülni. Ti hogy tanítottátok?:D xD

2011. dec. 19. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!