Miért alszanak egyesek egy ágyban a kutyával?
Figyelt kérdés
Nekem is van kutyám, viszont a hálószoba küszöbét sem lépheti át. Nem értem azokat akik beengedik a kutyájukat az ágyukba, és vele alszanak. Nekem senki nem magyarázza meg, hogy tiszta a kutyája, és hogy megmossa előtte a tappancsait stb. Az én kutyám is tiszta, de a szőr az szőr. Ami ugye hullik. Akár kistestű a kutya akár nem, akkor is hullik a szőre. Hogyan és leginkább miért szoktatják rá egyesek a kutyájukat arra hogy az ágyban van a helye? Az a kutya amelyik a gazdájával van így, általában nem tekinti falkavezérnek őt. A kutya pedig szép lassan bebolondul, agresszív lesz ha nem mehet valamiért fel az ágyra. Sokaknál látom hogy az eb szinte kiköveteli az ágyat ilyenkor. A kutya soha nem tanulja így meg azt hogy hol a helye a rangsorban. Szerencsétlenek nem tehetnek róla, csak az a szörnyű, hogy sokan azt gondolják ez a normális. Szóval észérvekkel (nem pedig önző emberi magyarázatokkal hogy pl olyan aranyos, kicsi, jó hozzábújni stb) indokolva magyarázza el nekem valaki, hogy mi az oka annak hogy egy ágyban alszanak a kutyával?2011. dec. 18. 18:31
111/154 anonim válasza:
Számomra eddig egyetlen kérdés sem volt ennyire élvezetes, mint ez. Mókás látni, ahogy a kérdező lassan lejáratja magát és egyre inkább bele kavarodik a saját válaszaiba. Amúgy tipikus, hogyha valaki nekiszegez egy kérdést, inkább észre sem veszi, ha nem szimpi neki. :)
Bármeddig el tudnám olvasgatni!
112/154 Akiteki válasza:
Én is azon szórakozom egy ideje, hogy a fagyi visszanyal. :)))
113/154 anonim válasza:
Az erős paprikás próbálkozása is elég gyenge volt :) Biztos azt hitte,hogy majd újra felháborodást kelt :) Szánalmas már tényleg.
114/154 A kérdező kommentje:
Örülök hogy jól mulattok, ez az érzés kölcsönös. Én meg rajtatok nevetek, ugyanis csak ismétlitek önmagatokat. Na ez az ami szánalmas!
2011. dec. 19. 20:00
115/154 Akiteki válasza:
Igen? Mesélj még! Mit ismétlünk?
Abba ne hagyd!
116/154 A kérdező kommentje:
Egy általatoknak felháborítónak hitt kérdésre ennyi válasz? Ha én valamit szánalmasnak vagy ostobaságnak találok, arra nem válaszolok. A kommentek száma mégis azt igazolja hogy beletaláltam valamibe, tehát kit így, kit úgy, de érdekli a téma. Persze a mai társadalomra a birkaszemlélet a jellemző.
2011. dec. 19. 20:08
117/154 A kérdező kommentje:
Akiteki! Te is átmentél kötekedő stílusba, amivel engem nem tudsz hergelni, max saját magad. Viszont ha neked az jó hogy az elfojtott agressziódat itt vezesd le, csak nyugodtan. Engem nem zavar.
2011. dec. 19. 20:10
118/154 Akiteki válasza:
Tehát aki nem ért egyet veled, az szánalmas és ostoba. Teljesen világos. Nem kicsi egod van:))
119/154 anonim válasza:
Én még mindig nem értem ezeket a "beletaláltam" dolgokat. Légyszi mond már meg, mibe is találtál pontosan bele? Mert szerintem ez pont nem egy fontos téma, hogy ki alszik együtt a kutyájáva/cicájáva/lovával/bálnájával stb. vagy ki nem. A sok válasz inkább csak az emberek naivitását mutatja, hogy próbálnak egy kis értelmet rakni a kérdésedbe.
120/154 Akiteki válasza:
Semmi értelme a "beletalált" szövegének, ahogy a többinek sem. Szánalmas próbálkozás, hogy nagynak mutassa magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!