Mire számítsunk? Falkasorrend!
Én betartom a szabályokat a falkavezérség megszerzését, megtartását illetően. A férjem viszont tojik rá.
Mire lehet számítani, hogy fog vele viselkedni a kutya felnőtt korában, ha maga alá helyezi a falkasorrendben a férjemet?
Jan Fennel - Kutyapszichológia c. könyve tegnap került hozzám, nekifekszem és elolvasom :)
Az óvónénink úgy mondta, ha leültetjük a padkáknál, az fog benne tudatosulni, ha szintkülönbség lesz, akkor megáll...
Igen, erre én is harapok, a padkáknál nem ismerek bocsánatot :) Elvégre az életébe is kerülhet.
alapvetően neked nem sok fogalmad van a kutya gondolkodásáról szerintem-az, hogy végrehajt-e egy parancsot egyáltalán nem jelenti, hogy felette vagy a rangsorban főleg ha te tanítod egyedül, a te hagodra kondicionálod...szerintem egyikőtök sem igazi "falkavezére" ...nem ezen múlik a dolog
és ugyan milyen szabályokat tartotok be..? ha a kutyanevelés területén sincs egyetértés köztetek akkor hamarosan mindkettőtök bukja a kutya által meghitelezett vezetői poziciót!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!