Hogyan tudnék a kölyökkutyámnak kutyatársaságot szerezni?
Itt a környékünkön van jópár kutyás, de a legtöbben nem sétáltatják a kutyájukat, akik meg igen, néhányan elég barátságtalanok, például mert öreg a kutyájuk, az enyém meg egy pajkos kölyökkutya(nagytestű), egyébként ezt meg is értem, hiszen nyílván nem szeretném én se az ő helyükben, hogy az idős, fáradt kutyámat egy kölyökkutya nyúzza, de azért rosszul esik.
A baráti körünkben egyébként kevés kutyás van, akinek meg van, annak is kistestű ebzete van.
Szerintetek, hogyan szerezhetnék a kiskutyusomnak barátokat?
Olyan kutyiskolát nem tudok, ahol nem használnak pórázt :D Szerintem te nem érted, hogy nem lehet minden kutyával mindent kedvesen megértetni. Ők nem gyerekek, nem elmagyarázni kell nekik a dolgokat, hanem megmutatni, mi a jó és a rossz, jutalmazással és büntetéssel. A falkában, egymás között is így csinálják.
Ha ennyire értesz hozzá, hogy hogyan kell kutyát nevelni, akkor csináld otthon egyedül. Én nem akarnék egyetlen jó sulira sem rászabadítani olyan gazdát, akivel nem lehet szót érteni, úgyhogy inkább nem mondok egyet sem.
Inkább te nem értetted meg én mire gondoltam, persze lehet, hoogy félreérthetően fogalmaztam, de mindegy is. És azt is tudom, hogy mindenhol használnak pórázt, ezzel nincs is bajom.
Mindegy, köszi a teljesen felesleges, barátságtalan válaszod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!