Milyen magas a sinka?
Figyelt kérdés
A lovardában volt egy sinka szerű kutya ami naggyából akkora mint egy közép spitz(szőrt leszámítva) de szerintünk nem volt a kutya fajtiszta ( én még májzlit láttam benne meg mexikóit de nem biztos)ma 13:58
2/3 anonim válasza:
35-50cm. Néha akad nagyobb, de ez az átlag. Mivel nem fajta, inkább csak típus, ezért rendkívül heterogén. Emiatt nem is nevezhető fajtának, de addig jó neki, míg nem az, és munkára szelektálják.
3/3 anonim válasza:
Biztosan fajtiszta volt a kutya hiszen kutya volt nem pedig egy macska és egy kutya közös utódja. Te még azt sem tudod hogy a faj és a fajta között mi a különbség de nyugi segítek. A kutya a faj a tacskó meg a fajta tehát a fajta a fajnál egyel pontosabb megnevezése az állat típusának. De ha még ennyit sem tudsz nem tudom mit érnél azzal hogy a Sinka milyen marmagasságú állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!