Kutyám látszólag ok nélkül elkezd néha lihegni és ilyenkor nyugtalan is lesz. Utalhat szívbetegségre?
Figyelt kérdés
Gyorsan veszi olyankor a levegőt is, nem kell vécéznie, kiveszem, de semmi. Vissza alszik utána. Nemrég fogadtuk örökbe a menhelyről, kb 2 éves. Szívféreg tesztje negatív, kiskönyve szerint szeptember elején szűrték. Január elején szeretnék neki vérképet és új szívféreg tesztet is csináltatni. Gondoltam arra is hogy esetleg melege lehet, mert eddig kinti kenneles volt, de nincs különösen meleg a lakásban és rövidszőrű is. Találkozott már valaki ilyennel?
A kutya jókedvű, eszik, iszik, nincs más tünete. Oltásai rendben vannak.
ma 12:41
1/4 anonim válasza:
Legjobb tanács szerintem ha elviszed egy állatorvoshoz. Így elég nehéz diagnosztizálni.
3/4 A kérdező kommentje:
Mint írtam január elején fogom teljes kivizsgálásra (vizsgálat, vérkép, szív ultrahang) vinni, tapasztalatok érdekelnének hogy mire számíthatunk. Lehetséges-e szívbetegség, vagy túl gondolom és szimplán melege van.
ma 12:53
4/4 anonim válasza:
Neked nincs meleged, de ő nincs hozzászokva,ha eddig kint volt.
Száraz is lehet a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!