Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, hogy ne duzzogj...

Mit csináljak, hogy ne duzzogjon a kutyám?

Figyelt kérdés

10 nappal ezelőtt bele kapott a szemébe és már pont gyógyulóba volt és megint belekapott.Csupa vörös neki és tetrán kenőccsel és valami szem cseppel gyógyítjuk amit a doki fel írt neki.

Nem tudtam hogyan megvédeni ,hogy ne vakarja ezért vettem neki egy kutyagallért(kutya tölcsért).

Na most ezen annyira meg sértődött se nem eszik se nem iszik.

Ha levesszük a gallért már a lába a szemébe van :( akkor sem iszik,pedig folyton ivott előtte.Most attól félek ki szárad.

Szerencsére a gallért nem akarja leszedni,mert akkor még nyakszíjat is venni kellene és neki csak hámja van.

Panelba lakunk a kutyával még sem tudom minden percbe nézni mit csinál,ne kapkodjon a szemébe.

2011. dec. 7. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rajta a gallért. Ha éhes lesz majd eszik, ha szomjas akkor meg iszik-
2011. dec. 7. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
1-2 napnál tovább ne hagyd szomjazni, a kaja hiányától viszont két hét alatt se lesz semmi baja. De hidd el, hogy pár nap múlva elég éhes lesz ahhoz, hogy egyen! A sértődöttségéről meg ne vegyél tudomást!
2011. dec. 7. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Az nem sértődés, a kutya nem képes ilyenekre. Zavarja a gallér, ezért más a viselkedése. Mióta csinálja ezt? Egyébként meg fogja szokni, meg fog inni, ha szomjas lesz, feltéve hogy a gallérral együtt is eléri rendesen a tálakat.

Próbálkozhattok esetleg valami nagyon finom kajával, pár szem párizsit, sajtot adhattok neki a táljába, vagy jó illatos főtt-sült húst, hogy rájöjjön, hogy gallérral is tud enni meg inni. Ha átlendül a holtponton, nem lesz vele gáz.

2011. dec. 8. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Duzzogj vissza.
2011. dec. 27. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!