3 éves kutyámat hogyan tudom elajándékozni?
Én viszont egy dolgot javasolnék.
Menhelyre ne add be a kutyust! Csak abba gondolj bele, hogy ott is kennelben lenne, ott is fázna és még a gazdi sem lenne ott.
21!
Rendben,és köszönöm.
Köszönöm mindenkinek!
Szép estét!
Ha jól olvastam, akkor Debrecenben vagy. Velük vedd fel a kapcsolatot. Ha gazdit nem is tudnak ajánlani, abban tudnak segíteni, h kinél érdeklődj!
Én nem akarok beleszólni a döntésedbe, de biztos,hogy meg kell válni tőle?
Elmesélem az én helyzetemet. Boldog családként éltünk az expárommal,mikor megvettem a kutyám. Azóta szakítottunk,hazaköltöztem anyumhoz. A kutyám kennelbe került. DE! Napi 3 1,5-2 órás séta mellett egyáltalán nem zavarja. Nem vagyok időmilliomos. 12 órában dolgozom, van egy 2 éves kisfiam,és levelezős egyetemista vagyok. Inkább kelek reggel 2 órával hamarabb,és fekszem később,de a kutyám marad...
Biztosan nem megoldható?
27-es!
Az napi 6 óra!!! Nálam 2 gyerek van,egy baba és egy ovis.A kutya ugrál,ha pórázon vinném összeugrálna engem is,a babakocsit isMeg ha kiengedem olyan sprinteket nyom h nem bírom követni.Nem szeretnék megválni tőle,olyan aranyos,nagyon szeretem,de ezt kizárólag az ő érdekében teszem:(Én vagyok ebben a legkevésbé fontos.A lényeg h ne fázzon és ne egy lyukban élje a mindennapjait.
Csak kibújt a szög a zsákból:
"A kutya ugrál,ha pórázon vinném összeugrálna engem is,a babakocsit is. Meg ha kiengedem olyan sprinteket nyom h nem bírom követni."
Magyarul nem nevelted meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!