Hol tudom fajtiszta vizsla szuka kutyámat elajándékozni?
a baj csak annyi vele hoygy 5 éves,és a környékünkön sdenki nem tart rá igényt.:(
22/N
Csak ivartalanitva add örökbe, ha te intézed, ne kerüljön szaporitók kezére.
Sajnos dugig vannak a menhelyek, a fajtamentés vizslákkal ... aranyos, szép, aztán meg amikor rájönnek milyen hiperaktív, mindenki csak szabadulna tőle.
Fajtamentéssel, amit az első belinkelt, mindenképp vedd fel a kapcsolatot ... ha befogadni nem is tudják legalább hírdessék.
Miért kell megválnod tőle?
szia uccsó írnék én neked de nincs kiírva az alkamazás nállad.ha lehetne írj te elöbb nállam kint van.
sajnos azért kell megválnom a kutyától mert anyósom egy álatot sem tűr meg.eddig nem volt vele gondja de állandóan fenyegetőzik hogy akkor mi is mehetünk a kutyával amerre látunk.van két tacsi azokkal úgy ahogy el van de a Fülit így hívják a vizslát elge van.nem oltja a kutyákat nem is ő veszi a tápot nekik,hanem mi.a kutya mint már írtam 5 éves azóta megvan.a párom vadász csak nem tudott sehol elhelyezkedni és elvileg akkor kapta a kutyát,így anyósom sem látja értelmét hogy legyen.:(
Ne add oda ismeretlennek, vedd fel a kapcsolatot a vizslamentőkkel:
Vigh Zsófia Katalin
Telefon: 06-30-427-7954 (du. 4 után!)
E-mail: magyarvizslasos@gmail.com
M.H.Evelin
Telefon: 06-20-7728-315 (du. 4 után!)
E-mail: magyarvizslasos@gmail.com
Egy egészséges fajtatiszta szukát ajánlgatsz itt ingyen, rögtön lefognak rá csapni szaporítók és agyon elletik.
Írj a vizslásoknak, ők segítenek, vagy legalább tanácsot adnak hogy találj jó gazdit
Szegény kutya, senki nem tart rá igény, még a gazdája sem?
Öt évig miért is lett tartva...?
Ja, és egyébként fajtatiszta. Mert az a kutya, amelyik nincs keresztezve a struccal, vagy a krokodillal, az mindegyik fajtiszta, mer a faja kutya.
Fajtájára nézve lehet vizsla, vagy bármi más.
Tehát: fajtatiszta.
Én is inkább az anyóst adnám oda valakinek, nehogy már szegény kutyát!
Ha meg nála laktok, akkor költözzetek el, semmi köze a te kutyáidhoz!
Hogy rohadjon meg az ilyen idióta ember!
Már elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!