Hol tudom fajtiszta vizsla szuka kutyámat elajándékozni?
Figyelt kérdés
a baj csak annyi vele hoygy 5 éves,és a környékünkön sdenki nem tart rá igényt.:(
22/N
2011. jan. 10. 13:04
11/18 A kérdező kommentje:
sajnos nics spórolt pénzünk ezért elkötlözni sem tudunk,ha albérletbe mennénk oda meg a kutyákat nem vihetjük=(
2011. jan. 11. 17:47
12/18 A kérdező kommentje:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 14:35
köszönöm szépen írtam nekik most várom válaszukat.
2011. jan. 12. 11:04
13/18 anonim válasza:
Miért, a kutyák így is ki lesznek utálva.
Viszont ti meg úgy táncoltok, ahogy az anyós fütyül...
14/18 A kérdező kommentje:
mivel az ő házában lakunk ezért nagyon nem tudubónk mit csinálni.
2011. jan. 12. 17:33
15/18 A kérdező kommentje:
lehet hogy ki lesznek utálva de akkor tesz is róluk hogy ne legyenek a háznál inkább elviszi vhová és kirakja.akkor inkább ezzel próbálkozunk mint hogy a pusztulásba vigyük.mivel az ő háza nem nagyon pattoghatunk
2011. jan. 12. 20:14
16/18 anonim válasza:
A ház lehet, hogy az övé, de a kutyák a tieitek.
Legalább olyan vehemenciával védhetnétek őket, mint ő a házát.
Nem kellene megijedni és behódolni. Nem akarlak uszítani, de a látszat békesség nagyon nagy érzelmi viharokat takar, ami ha egyszer robban, abból legtöbbször tragédia szokott lenni...
17/18 A kérdező kommentje:
ebben igazad van de mivel az ő háza így hiába mondjuk hogy a mi kutyáink de az ő területén vannak és azt mondta az ő háza akkor ő mondja meg mi lesz itt és mi nem.mivel nincs elfelezve a ház hanem egy normális házban lakunk ahol nap mint nap össze futunk ezért kicsit gáz lenne annyira felkavarni a port,mert mit csinálunk ha elküld?Minden hónapban a fele fizetésünket odaadjuk.hitelünk van és fizetni valónk is.nincs félre rakott pénzünk,mert ha baj van akkor pénzt kell adni hogy ne kapcsoljanak ki vmit.és nem azért nem lépek mert gyáva vagyok cask tudom hogy nem tudnánk sehova menni.regneteg pénzt belefektettünk a kerti gépekben amit biztos nem hagynánk itt.
2011. jan. 12. 21:18
18/18 A kérdező kommentje:
sajnos nem jó a viszonyunk
2011. jan. 12. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!