Melyik kutya jelez a legjobban, melyik a legjobb házőrzőfajta?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 15:39
1/6 anonim válasza:
Háát jelző kutyának a tacskó jobb, házőrzőnek a német juhász. Próbáld meg ezek keverékét beszerezni :-)
2/6 anonim válasza:
jelzőkutyák pl puli/mudi,nekik nem áll be a pofájuk ha mozog valami :)
házőrző nálam a komondor
le lehet pontozni,mert magyar fajtákat írtam.
3/6 anonim válasza:
Egy udvarban láttam egyszer vagy 6-7 db kis spiccet.Na azok minden mozdulatra olyan éktelen magas hangú idegesítő csaholásba kezdtek ,hogy szerintem a betörő sírva hazaszalad ,ha azt meghallja.És olyan nincs ,hogy egyik sem figyel.
4/6 anonim válasza:
Nálam egyben jelző és hárzőrző a komondor. Nincs semmi, amit ne venne észre, már 3-4 házzal arrébról jelez, ha idegen jön.
5/6 anonim válasza:
Van egy nemhivatalos lista:
1.DOBERMANN(megelőzve a német juhászt és a rottweilert)
Azt nem tudom melyik a 2. és 3. ezek közül,de azt tudom,hogy a dobermann az első amin én is kissé meglepődtem.
6/6 anonim válasza:
Jó szar lista lehet. A doberman télen nem is őrzi a házat, reszket a házában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!