Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Láttátok tegnap az Egyik...

Láttátok tegnap az Egyik kutya másik nemet? Szerintem ez volt az eddigi legjobb rész, de ezt tényleg így meg lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Vagy mi történhet a vágások között? Van olyan, hogy valaki egy perc alatt így rendbetesz egy kutyát, és utána a kutya hálásan bújik hozzá?

[link]

Itt van amúgy a tegnapi rész

2011. nov. 20. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Láttuk a kutyás barátaimmal együtt. Szerintünk is nagyon jó volt! Remélem senki figyelmét nem kerülte el az a mondata, hogy ezt így ebben a formában tilos megcsinálni otthon egy akármilyen kutyával, mert abból komoly sérülés lehet! Sajnos nem minden probléma oldható meg szakértői segítség nélkül és ezzel a kutyával is lesz még dolga a gazdiknak, arra viszont mindenesetre jó volt a bemutató, hogy lássuk, hogy ami kezelhetetlen agressziónak tűnik, amögött olyan okok húzódhatnak meg, amik kezelhetőek. Ebből is látszik, hogy ennek a kutyának semmi baja, teljesen normális kutya lehet belőle megfelelő bánásmóddal.
2011. nov. 20. 10:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze, simán van ilyen. Nem figyeltél a műsor alatt? A kutya ha falkavezért talál, és nem egy domináns vadállat, aki mindenáron vezér akar lenni, akkor nagyon gyorsan beáll a sorba.
2011. nov. 20. 13:20
 3/10 anonim ***** válasza:
A film vágva van. Nem férne az adásba a teljes történet.
2011. nov. 20. 16:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Most néztem meg, érdekes volt. Csak egy dologra nem "tanította" meg a gazdit a pasi. Arra, hogy hogyan legyen MINDEN szituban ő a főnök. Mert akkor az összes problémája meg lenne oldva.

Viszont érdekes volt, h még hangokat is használt. Igaz, jó dolog, csak nekem fura, én még sosem alkalmaztam akkor, mikor meg kellett védenem a kutyát :)

Első! Nekem az ilyen szitut már nem egyszer, nem kétszer kellett átélnem. Van itt egy mudi, akit rendszeresen elegedve visz a gazdija és nagyon domináns más kutyákkal. Már vagy 5ször a kutyám és közé kellett állnom, mert a mudi amint megpillantja már rohan is oda és ráront az enyémre. Szó nélkül közéjük állok, nem érdekelne ha megharap. De a gazdijának már felhívtam a figyelmét, h mégegy ilyen és nem fogom fizikai megtorlás nélkül hagyni.

Igazából MINDEN kutyás gazdi figyelmébe ajánlanám a videót, akár tapasztalt, akár kezdő, sosem tanulhat eleget az ember :)

2011. nov. 22. 11:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Jogos, én az "akármilyen" kutyát úgy értettem, hogy nem biztos, hogy egy kaukázusival szemben a szomszéd Mari néni ki tudna állni ilyen hitelesen, hogy a kutya el is higgye. Jobb, ha azt mondjuk, hogy nem szabad, mintha valakit összemarcangol egy kutya, mert megpróbálta amit a tévében látott!
2011. nov. 22. 11:53
 6/10 anonim ***** válasza:

AKi nem tud kiállni, az ne tartson kutyát :D

Tény és való, h nem mindenki megfelelő a szerepre. Viszont ha nem vezérként vislekedik, akkor megint a kiindulási pontnál vagyunk :)

Ettől függetlenül nem ajánlom én se kipróbálásra.

2011. nov. 22. 11:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Gyönyörű, értelmes kutya ő. Csakhogy az ilyen fajtájú és hasonló kategóriába tartozó őrző-védő és ilyesmi kutyák tény, hogy olyan gazdához valók akinek van tekintélye felé, aki falkavezér a talpán.

Például nekem több tekintélyem van a kutyánk felé mint a páromnak, pedig nő vagyok. De én tudok erélyesen szólni, rácsapni a fenekére amikor az kell, fegyelmezni.

Ő még csak erősebben rászólni sem tud, mert csak a tündi-bündi kis pincsit látja benne, ami tény hogy cukor és imádjuk, és nyugodt természetű, de azért legyen már nevelve is, pl. mikor tojik jönni behívásra a parkban. :)

2011. nov. 22. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:

mit kellett rendbetenni azon a kutyán...? egy játékos növendék kutyuska volt. ...attól, hogy szájkosarat raknak rá és azt mondják agresszív attól még nem lesz az...

humbuk az egész műsor

és ennek tényleg bedőlnek emberek...?

egy agresszív kutya első reakciója az lett volna, hogy elharapja korom úr torkát az ilyen fenyegető agresszív kommunikáció láttán

semmi gond nem volt ezzel a kutyával...

2011. nov. 29. 12:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Valóban nem volt semmi gond vele, csak ezt a gazdái nem tudták. Konkrétan nem tudták kezelni a kutyát és egy kicsit jobban szabadjára engedték, mint kellett volna. A műsor alatt megtanulták nyugodt, otthoni környezetben egy nyugodt szukával szemben kontrollálni. Ezután következik a neheze, az utcán, később kanokkal szemben, stb. Ehhez segítséget kapnak majd a kutyaiskolában. Ez nem 10 perc, hanem hosszú tanulási folyamat lesz a gazdiknak. Én mindig mondom, hogy az esetek 99%-ában nem a kutyával van a baj, hanem a gazdájával!
2011. nov. 29. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:

12:25-ös! Szerinted ilyen egy játékos, növendék kutyuska? Az enyém akármilyen ugató kutya mellett úgy sétál el, hogy a füle botját se mozdítja. És ez már akkor is úgy volt, mikor még nem volt 1 éves.

Nem játékos volt, hanem neveletlen!

2011. nov. 29. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!