Ha meghalt a kutyám, hol kel jelenteni? Megbírságolhatnak érte?
3 hete hoztam el menhelyről,teljesen jól megvoltunk azonban tegnap játszottunk a rakparton,szegény megcsúszott és beleesett a dunába elsodorta a víz(kölyök kutya) volt.
"""""Nyilván""""" nem ugrottam utána,pláne hogy többször is elmerült.=( Még nem voltam vele állatorvosnál,csak 2 hét múlva kellett volna mennünk oltásért:'( Ugye,chippeltetve volt én az én nevemre írták.Jelentenem kell valahol?=(
11:15
Akkor tévedés volt, elnézést.
Különben inkább ne legyen nevem, mint ilyen sokatmondó, hogy: BAMBA NYÚL :DD
Nagyon sokat futottam a duna mellett,hogy végre legalább a tetemet kisodorja,de végül sajnos elmerült.Lehet ha mellette lettem volna,akkor még utána tudok kapni,de kb 3 méterrel lehettem lemaradva,amíg odapattantam ő már a parttól most nem tudom te szerintem több mint 1.5 méterre volt,én beleléptem derékig de tovább mély volt a víz nem mertem ugrani:'(.Valószínűleg utánaugrottam volna,ha látom hogy még ott van de épp lebukott ezért elbizonytalanodtam begörcsölt a vádlim és kimásztam,gyorsan húzogattam ütöttem vertem a lábam,hogy ne húzza már ennyire,aztám futottam mellette gondolkodtam,hogy húzzam ki,közben többször is lebukott és egyszer már csak azt láttam hogy nem probálkozik.Én futottam,tényleg.Bűntudat így is szétvet :(. Tüdőgyulladásom van(így is,még ez is,most még otthon is kell ülnöm,még csak nem is mehetek egyetemre,hoyg legalább elvegye a gondolataimat).
Voltam a menhelyen,jelentettem.Azt mondták minden mást elintéznek,menjek haza lefeküdni.
Tényleg sajnálom,nem ezért hoztam ki kutyát.És nagyon sok idézőjelbe tettem a nyilvánt!!!Csak ezért írtam le az egészet,mert bánt hogy feltételezed hogy fäszkalap vagyok.Nem vagyok,tudom hogy görcsölt lábbal úgysem tudok úszni,az sem segít ha a szívem áll le.Rajta nem.
"Little Red, te hülye vagy...még az kellett volna, hogy őt is elsodorja a víz. Annyit nem ér egy kutya sem."
Miért kellett ezt így lehúzni? Logikus, hogy az emberélet többet ér, nem? Aki nem így gondolja, az dögöljön a kutyája után, a családja örülni fog, biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!