Van egy 10 honapos amstaeff kutyám és ha elmegyek ithonról mindig vonyit és kaparja az ajtot a szomszédok fel akarnak miatta jelenteni mitt tegyek hogy ne csinálja ezeket? Kérem segítsenek. Köszönettel:Renáta
Ahogy kivettem az írásodból panelben hagyod ott szegénykét, ahova kutya NEM való. Költözz kertes házba, hidd el ott eljátszik az udvaron majd.
Ha tévedtem és kertes házról van szó mégis, akkor próbálj utána olvasni, hogy mivel lehetne ezt kiküszöbölni.
Kedves utolsó!
Az h egy kutya hogyan viselkedik nem azon múlik, h kertes házban meg panelban lakik. Egy kiegyensúlyozott, lemozgatott, agyban lefárasztott kutyának semmi baja lakásban sem. Köszöni szépen, jól elvan, ugyanazt csinálja mint egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkezô kerti kutya amikor nincs otthon a gazdi: alszik.
A kutyatartás nem lakás-, hanem személyiségfüggô. Vannak akiknek nagy kertjük van mégsem való nekik kutya vagy olyan kutya amilyen van nekik. Megint mások "panelban" laknak, és sokkal jobb dolga van a kutyájuknak mint bármelyik kertinek.
Az meg aztán végképp nem úgy megy, h panelban laksz? költözz el.... hol élsz???
Hát azt meg ne magyarázza már senki, hogy nem jó a kutyának a szabadban mozogni, ingerekkel teli környezetben egy udvarban. A kikötésre nem is gondoltam, mert szerintem embertelen. (kutyátalan).
Én úgy gondolom egy panelban, ahol azt is hallom, ha a szomszéd lehúzza a wc-t igenis gond lehet a kutya vonyítása...nem beszélve az intelligens gazdákról, akik szabadjára engedik őket a lépcsőházban...tisztelet a kivételnek. szóval nem így megy...aki állatot akar tartani, teremtse meg a körülményeket.(kertes ház)
Én is szeretnék kutyát, cicát, de még kisméretű pónit is. Mégsem pakolom be a panelba őket, és utána csodálkozom, ha szólnak.
Ez a véleményem.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!