Milyen állatorvos az ilyen? Fel lehet jelenteni? Érdemes?
Szitu, hogy sógoroméknál kiskutyák születtek (most ne ezen lovagoljatok légyszi, én kívülálló vok), és jelentkeztek, hogy elvinnék (fajtatiszta, bár tudom ha nincs tk, akkor ilyen jellegű keverék, de most nem ez a lényeg).
A krapi mondta, hogy külföldre vinnék. Felhívta az állatorvost, aki közölte, hogy nem ad papírt, mert az tizenpárezer forint, nem éri meg így átvinni a határon, inkább ad egy altatót, amitől kicsit elkábulnak, így nem fognak izegni mozogni, el lehet rejteni, aztán ha átértek, majd magukhoz térnek.
Hát milyen orvos ez??? Komolyan azon gondolkodom, hogy fel kéne jelenteni. csak hogy én nem voltam ott, meg ugye bizonyíték nincs is. Mindenesetre a kiskutyát nem adták oda neki, de akkor is!!!
Nem tudom, mert nem voltam ott, a krapi mondta, amikor felhívta a sógiéktól a dokit, hogy ezt mondta az orvos.
Egyébként magával az elvvel van bajom, hogy mondhta ilyet vki aki az állatok gyógyítására és életére esküdött fel? Meg, egyáltalán, ha vkinek ennyit nem ér meg a kutya, az mutatja az énjét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!