Milyen állatorvos az ilyen? Fel lehet jelenteni? Érdemes?
Figyelt kérdés
Szitu, hogy sógoroméknál kiskutyák születtek (most ne ezen lovagoljatok légyszi, én kívülálló vok), és jelentkeztek, hogy elvinnék (fajtatiszta, bár tudom ha nincs tk, akkor ilyen jellegű keverék, de most nem ez a lényeg).
A krapi mondta, hogy külföldre vinnék. Felhívta az állatorvost, aki közölte, hogy nem ad papírt, mert az tizenpárezer forint, nem éri meg így átvinni a határon, inkább ad egy altatót, amitől kicsit elkábulnak, így nem fognak izegni mozogni, el lehet rejteni, aztán ha átértek, majd magukhoz térnek.
Hát milyen orvos ez??? Komolyan azon gondolkodom, hogy fel kéne jelenteni. csak hogy én nem voltam ott, meg ugye bizonyíték nincs is. Mindenesetre a kiskutyát nem adták oda neki, de akkor is!!!
2011. jún. 11. 12:52
11/11 A kérdező kommentje:
Zala...
2011. jún. 12. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!