Ha meghalt a kutyám, hol kel jelenteni? Megbírságolhatnak érte?
3 hete hoztam el menhelyről,teljesen jól megvoltunk azonban tegnap játszottunk a rakparton,szegény megcsúszott és beleesett a dunába elsodorta a víz(kölyök kutya) volt.
"""""Nyilván""""" nem ugrottam utána,pláne hogy többször is elmerült.=( Még nem voltam vele állatorvosnál,csak 2 hét múlva kellett volna mennünk oltásért:'( Ugye,chippeltetve volt én az én nevemre írták.Jelentenem kell valahol?=(
Rendben:'(
Akkor megyek a menhelyre..
Kérlek,most ez ne.Nem gondoltam bele.Soha nem volt kutyám.Őt NAGYON SZERETTEM.
Nem is ment a vízhez,utálta!Véletlen volt tényleg,nem is volt közvetlenül a víznél kb 50 centire tőle.De lecsúszott a földdel és nem értem hogy sodorta el ilyen iszonyú gyorsan :'(
Előző vagyok,akinek írtad,hogy "Kérlek,most ezt ne."
Igazad van.
Szörnyű tragédia történt.Megrendítő és rettenetes.Őszinte részvétem.
Visszatérve a történtekre,állatorvosnak jelentsd be,ő majd gondolom ír egy papírt az állat elvesztéséről és elmondja,mi a teendő.Még amit el bírok képzelni,hogy esetleg ANTSZ nek kellhet jelenteni magát az esetet,tőlük engedélyt kérni,aztán elmenni a legközelebbi állattemetőbe,elhamvasztatni,aztán eltemetni,vagy urnába tenni a hamvakat,és akkor a teste örökre veled lehet.Szerintem már erre is lehet lehetőség.Amit még biztosan tudok,hogy a szomszédomék(idős orvos házaspár) a kertjükben temették el Bercit,aki 17 évesen halt meg.Uszkár volt.
Bambanyul olvasd már el, hogy mit írtam, és értelmezd...
09:58 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!